Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x

Het trendy overhemd

10-04-202210-04-2022

 

 

Wat is een trendy overhemd

 

Een trendy overhemd, is bijna hetzelfde als een klassiek overhemd. Alleen zit eer een speels iets bij. Op die manier lijkt het toch alsof u meer aan uw looks doet, terwijl u door hetzelfde aankleedproces als andere mannen gaat. Waar veel andere mannen kiezen voor een simpel wit overhemd, is de trendy keuze veel leuker. Die heeft namelijk als kleine aanpassing dat er een leuk printje in de boord en manchetten is verwerkt. Maar ook bestaat dit bij zwarte en donkerblauwe overhemden. Dan kunt u uw trendy shirt met de rest van uw outfit laten matchen. Een ander dingetje dat u ook wel ziet bij trendy overhemden, is een rustig printje over het hele overhemd. Dat is voor de mannen, die graag een gezellige sfeer achter laten wanner ze de kamer uit gaan.

 

 

Combineren met een trendy overhemd

 

Combineren is uiteraard leuk met een trendy overhemd. U kunt er namelijk alles mee doen en elke uitstraling hebben die u wilt. Een leuke uitdaging dus om zo veel mogelijk verschillende outfits met één overhemd te bedenken dus. Er is de klassieke mogelijkheid om het overhemd in een mee kleurend pak te doen. Uiteraard zonder stropdas natuurlijk, anders is er bijna niets meer van dat leuke printje in de boord te zien. Zo kunt u dus lekker business-casual door de dag gaan. Maar wat ook een leuke optie is, is op het overhemd boven op een spijkerbroek te doen. Dit kan een combinatie zijn van een donkere spijkerbroek met een blauw overhemd. Maar dit kan ook een combinatie zijn tussen een wat lichtere spijkerbroek, met een zwart of wit overhemd. En ook bij deze combinaties mag het bovenste knoopje gewoon open blijven. Dat geeft een iets relaxtere look én zo zijn ze leukere gedeeltes van het overhemd te zien.

 

 

Trendy overhemden van Olymp

 

Als we het hebben over trendy overhemden, dan kunt u vast een heleboel merken opnoemen die wij verkopen. Maar Olymp levert verreweg de meeste overhemden, vooral als we het hebben over trendy overhemden. Het is dan ook niet gek dat we er daar van heel veel aanbieden. Maar wat het leuke van Olymp is, is dat ze voor elke man wel wat hebben. Zo hebben ze wat voor hele lange mannen, maar ook wat voor hele grote mannen. Maar ook de dunne mannen en de kleine mannen hebben een leuk aanbod van overhemden bij Olymp.