Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Het verhaal van de strijkrobot

02-02-202002-02-2020

 

Vrouwen zijn machines



Als we nu denken aan een machine die onze overhemden voor ons strijkt, dan denken we allemaal aan een klein subtiel machienetje dat als een muis heen en weer schiet. Maar ga eens honderd jaar terug in de tijd en dan ziet u toch heel iets anders. Dan ziet u vrouwen die de hele dag lang bezig zijn met het huis. Die er voor zorgen dat alles naar de wens van haar man is. Deze vrouwen waren dan ook echt machienes. En onder hun taken viel dan ook het strijken van de overhemden. Zij waren dus als het ware de eerste strijkrobots.

 

Mannen zijn te lui



Toen de vrouwen bedachten dat ze eigenlijk niet minderwaardig waren tot de man, lieten ze veel van hun taken vallen. Zo moesten dus ook veel meer mannen zelf hun overhemd strijken. Maar die wisten natuurlijk niet hoe dat moest. En zeg nou zelf, zou u vrijwillig uw overhemd strijken? Dus toen de tijd was aangebroken dat het mogelijk was om een robot te maken die onze overhemden voor ons strijkt, werdt die kans ook snel gepakt. Met al de technologie die als maar blijft ontwikkelen in onze wereld, was het ook niet moeilijk om deze robot te bedenken.

 

HemdVoorHem.nl gelooft er niet in



Maar waar is die robot eigenlijk voor nodig, vragen wij bij HemdVoorHem.nl ons af. Want waarom de moeite nemen om een strijkrobot aan te schaffen, als u toch alleen maar strijkvrije overhemden draagt? Met zo een strijkrobot moet u nog steeds uw overhemd op de strijkplank leggen, dan zorgen dat die robot werkt en dan de robot op het overhemd plaatsen. Maar wij vinden dat ook dat proces veel te lang duurt. En dit proces is bijna gelijk aan zelf moeten strijken, onzin dus. Strijkvrije overhemden zijn dan ook de beste oplossing. Geen moeilijke strijkbout uitklappen, niet op dat strijkijzer moeten wachten tot het eindelijk klaar is. Nee, na het wassen gewoon het overhemd op een hangertje handen en klaar. Veel meer komt er niet bij kijken. Dit is veel makkelijker dan alle voorgaande processen, dus waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?