Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Het zakelijke overhemd

16-06-201916-06-2019

Uw perfecte zakelijke overhemd is strijkvrij

Het zakelijke overhemd dragen

Hoewel veel bedrijven al helemaal geen verplichtingen meer stellen over de kleding die gedragen wordt, zijn er toch nog best wel veel die dat nog wel doen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de mannen die gewoon graag er net uitzien, dus dragen die ook een net pak met een mooi overhemd erin aan. De grootste uitdaging blijft toch vaak wel het vinden van zo een mooi overhemd. Het probleem is vaak dat er meer dan genoeg van bestaan, maar dat u ze nergens kunt krijgen. Wij hebben goed nieuws voor u: zakelijke overhemden hebben wij er meer dan genoeg van.


Het zakelijke overhemd in de kast

Het kan natuurlijk zo zijn dat u nog overhemden in de kast heeft liggen van een hele tijd geleden. Dit zijn vaak toch wel de overhemden waar u geen afscheid van durft te nemen. Toch is het soms wel eens goed om nieuwe zakelijke overhemden te bestellen. De meeste van onze overhemden zijn strijkvrij. Dit betekent dat u die niet hoeft te strijken. Dat is natuurlijk enorm handig als u zich aan dat drukke zakelijke leven moet houden. Strijken is dan maar tijdsverspilling. Deze overhemden hoeven alleen gewassen te worden wanneer u ze heeft gedragen. Als u ze daarna netjes op een hangertje hangt, drogen alle kreukels er gemakkelijk uit.


Zakelijke overhemden horen gedragen te worden

Een zakelijk overhemd wordt buiten het zakelijke leven eigenlijk niet meer gedragen. Waar een overhemd vroeger de standaard was, loopt iedereen er nu heel anders bij. Dit is natuurlijk zonde van het straatbeeld, zeg nou zelf, een overhemd ziet er toch gewoon een stuk beter uit?
Daarom is het overhemd strijkvrij geworden. Op deze manier kost het onderhouden evenveel moeite, dus waarom een T-shirt dragen als u met dezelfde moeite er een stuk beter uit kunt zien. Vaak is comfort de grootste eis aan kleding. Nou zitten overhemden helemaal niet vervelend. Mocht dit wel het geval zijn, dan wordt het tijd voor een nieuw overhemd. Want een goed overhemd zit gewoon lekker en heeft u geen last van. Ook uw zakelijke overhemden kunt u gewoon in het normale leven dragen zonder er raar uit te zien.