Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x

Hitte op komst!

18-07-201918-07-2019

Leuke korte mouwen overhemden voor heet weer

Korte mouwen overhemden voor verkoeling

Met de hitte op komst, de tropische warme lucht in aankomst, is het verstandig om alvast preventief korte mouwen overhemden aan te schaffen. Overhemden met korte mouwen kunnen namelijk voor veel verkoeling zorgen. Omdat deze geen lange mouwen hebben, is het vast-plak risico een stuk kleiner. Al helemaal als u de hele dag lang een pak moet dragen. Dan valt het echt niet op dat u geen manchetten onder uw colbert uit heeft steken. Met tropische temperaturen is een korte mouwen overhemd compleet acceptabel.


Overhemd met korte mouwen

Omdat de meeste kantoren toch nog een formele dress-code hebben, moeten mannen nog elke dag een overhemd aan. Dus ook de dagen waarop de temperaturen tropisch zijn. Waar vrouwen dan het gemak van een jurkje hebben, zitten mannen toch echt vast aan het pak. Letterlijk ook nog, want in die hitte, hoe sterk de airco ook is, gaat alles op een gegeven moment toch plakken. Een overhemd met korte mouwen zorgt dan voor net iets minder kleding, waardoor u het dus ook iets minder snel warm krijgt. Daarnaast geeft dit de koude lucht de kans om via de mouwen naar binnen te tochten, wat ook weer voor wat verkoeling zorgt.


Korte mouwen overhemden in de zomer

Korte mouwen overhemden zijn dus ideaal voor op die warme dagen op kantoor. Natuurlijk zijn deze er ook met een leuk printje of een vrolijk kleurtje, waardoor u deze ook casual kunt dragen. Dan zit u niet vast aan een T-shirt dat vaak toch een stuk sneller plakt. Mocht u het zonde vinden om een korte mouwen overhemd te kopen omdat u deze in de winter niet kunt dragen, dan kunt u er tegen die tijd een leuke trui bij uitzoeken. Deze kan u dan mooi over het overhemd heen dragen, dat zorgt dan voor net wat meer warmte, maar heeft u nog steeds uw lekkere zomerse overhemd aan!