Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Hoe kan ik mijn maat heren ondergoed bepalen?

02-04-202202-04-2022



De juiste maat ondergoed


Of u nu een hemd of shirt onder uw kleding draagt en een boxershort of een slip verkiest: het vinden van de juiste maat ondergoed is belangrijk voor uw eigen comfort. Een goede pasvorm zorgt ervoor dat uw ondergoed vrijwel niet te voelen is, waardoor u warm en comfortabel door de dag heen kunt. Bovendien is het voor de pasvorm van uw bovenkleding belangrijk dat uw heren ondergoed goed op uw lichaam aansluit. Zo voorkomt u dat er naden of kreukels van uw ondergoed te zien zijn door de stof van uw kleding. Maar hoe weet u precies wat de juiste maat is voor uw heren ondergoed? Aangezien de pasvorm anders is, lijkt het alsof u over het algemeen een kleinere maat nodig hebt voor uw ondergoed. Wanneer u zeker wilt zijn dat uw heren ondergoed de juiste maat heeft, kunt u deze het beste afleiden aan de maat van uw overige kleding.
 

Hoe het werkt


De maat van uw kleding wordt bepaald door de omvang van uw lichaam. De breedte van uw heupen, de omtrek van uw borst en de lengte van uw torso spelen hier allemaal een rol in. Wanneer u de juiste kledingmaat heeft gevonden, kunt u ook uitzoeken wat de juiste maat voor uw heren ondergoed is. Over het algemeen heeft ondergoed een strakkere pasvorm dan een overhemd of broek. Dit betekent dat dezelfde maat alsnog kleiner kan uitvallen. Toch is dit juist de bedoeling, want doordat het ondergoed strakker is, valt het ook minder op onder uw kleding. De materialen zijn vaak zacht en rekken ook mee, waardoor zelfs een aansluitend model gewoon comfortabel aanvoelt. U kunt er dus vanuit gaan dat de maat voor uw ondergoed hetzelfde is als de maten die u gebruikelijk draagt voor de rest van uw kleding. Hierbij moet u wel onderscheid maken tussen de maten van uw bovenkleding en die van uw onderkleding. Deze maten kunnen namelijk verschillen en spelen ook een belangrijke rol tijdens het uitzoeken van passend ondergoed.
 

Ondergoed voor iedere heer


Het vinden van de juiste maat is slechts de eerste stap wanneer u nieuw ondergoed wilt kopen. De modellen kunnen namelijk ook veel verschillen. Sommige heren geven de voorkeur aan een boxershort met korte broekspijpen, terwijl anderen juist een slip comfortabeler vinden zitten. In onze webshop kunt u deze verschillende modellen allemaal vinden. Wij bieden ondergoed aan van meerdere grote merken zoals Armani, Calvin Klein en Hugo Boss. U heeft bij ons dus meer dan genoeg keuzeruimte om ondergoed te vinden dat goed bij u past. Ook op het gebied van kleuren en prints bieden wij variatie, zodat zelfs uw ondergoed uw persoonlijkheid kan uitstralen.