Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Hoe krijg ik geen koude voeten?

20-08-202220-08-2022



Winter is coming: kies voor een held op sokken!


De eerste bladen vallen van de bomen en de vrolijke vogels beginnen uit het zicht te verdwijnen. Dat kan duidelijk maar één ding betekenen: koude-voeten-tijd! Idealiter verwarmen we die gewoon aan het haardvuur of aan onze geliefde, maar uiteraard is dat niet steeds mogelijk. Wilt u uw teerbeminde levensgezel liever niet met de voeten treden? Dan zijn andere oplossingen mogelijks beter aangewezen.

Een ziekte komt te paard en gaat te voet


Bij koude voeten is er duidelijk iets mis met onze lichaamstemperatuur. De onderhuidse bloedvaten trekken samen en er stroomt heel wat minder bloed naar het lichaamsoppervlak. Hoe dan ook maakt een dalende lichaamstemperatuur ons veel vatbaarder voor allerhande ziektekiemen die te paard komen aangestormd. Er is in dat geval slechts één oplossing mogelijk: uw paar koukleumen optimaal beschermen tegen de dalende vloertemperaturen. Ook u hebt last van koude winterse voeten en vindt pantoffels zo passé? Vloerverwarming is u iets té drastisch? Ontdek dan nu ons assortiment aan huissokken van verschillende merken en fabrikanten.

Aangepaste huissokken


Als geen ander erkennen wij de nadelige gevolgen van koude voeten. Ze blootvoets verwarmen aan een open haard is dan misschien wel gezellig, maar u kunt uiteraard niet met twee voeten in één sok. Om die reden hebben wij dan ook de keuze gemaakt om huissokken in ons assortiment op te nemen. Deze huissokken vormen een hedendaags alternatief op de klassieke pantoffels. Onze huissokken worden gemaakt op basis van een perfecte materiaalcombinatie die binnenshuis comfortabele warme voeten weet te garanderen. Ze zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar op basis van extra dik wol, polyester, katoen of acryl (of combinaties ervan). Dankzij hun toegevoegde antislip-materialen kan u ook binnenshuis veilig genieten van uw warme tweevoeters. Deze huissokken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren (beige, blauw, lichtgrijs of zwart) en in de maten 39 tot en met 46.