Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Homepads voor overdag en 's nachts

12-03-202112-03-2021
Een heerlijk paar (of twee) homepads voor thuis



Begin en eindig de dag in homepads

Antislipsokken, zoals de Nederlandse naam van homepads luidt, zijn ideaal om te dragen. Ze zijn heerlijk zacht en warm voor in bed. Nou zal dat op het moment niet nodig zijn voor de meeste mensen, tenzij u natuurlijk altijd koude voeten heeft tijdens het slapen. Wanneer u dan uit het bed komt, staat u gelijk vast op de grond. Uw voeten glijden niet weg op de trap in de slaap-dronken trance, en, nog steeds geen koude voeten!



Sloffen voor in de was

Homepads zijn niet alleen heerlijk om te dragen, maar ook zijn ze gemakkelijk om schoon te houden: ze mogen gewoon in de wasmachine! Sloffen overleven de wasmachine vaak niet, door het leer, het donslaagje de zool, allemaal dingen die uit elkaar kunnen vallen en beschadigen. Een paar homepads zijn dus zeker een verbetering op het lange termijn.



Verschillende kleuren voor verschillende outfits

Vanzelfsprekend zijn ook de antislipsokken er in verschillende kleuren en maten. Gedurende deze tijden is het dan ook wel slim om meerdere paren te hebben. Aangezien we alsmaar thuis rond lopen, is het wel lekker om zo een paar sokken te dragen. Om de week, is het dan wel lekker om een paar schone aan te doen, minimaal. Daarom is het ook wel fijn om ze van tijd tot tijd even in de was te doen. Een extra paar zorgt er dus voor dat u ook kunt rondlopen in deze heerlijke sokken, wanneer er een paar in de was zitten!