Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x

Jacques Britt zakelijke overhemden

12-10-201812-10-2018

De zakelijke overhemden van Jacques Britt bij HemdVoorHem.nl

Voor elke zakelijke gelegenheid

Sommige mannen hebben dit probleem vandaag de dag niet meer, maar veel toch wel: het perfecte zakelijke overhemd vinden. Er zijn zoiezo steeds minder merken die overhemden maken, laat staan dat het ook nog eens overhemden zijn die u leuk vind. Het gebeurt namelijk steeds vaker dat op kantoor eigenlijk geen pak meer gedragen hoeft te worden en vaak is het dragen van een overhemd ook optioneel. Maar er zijn ook nog genoeg mannen die elke dag een overhemd naar kantoor dragen. Of die ook gewoon casual een overhemd willen dragen, gelukkig zijn er voor deze mannen nog wel een paar merken over die aan ze denken. Eén van deze merken is Jacques Britt. Dit is een merk dat zich juist op de zakelijke overhemden focust en dat doen ze helemaal niet verkeerd. Ze weten precies wat ze met hun witte en lichtblauwe overhemden moeten doen om ze mooi en zakelijk te houden, maar tegelijkertijd weten ze ook hoe ze ze leuk kunnen houden. Want vaak hebben de overhemden van Jacques Britt een leuk, maar rustig printje in de boord en manchetten.


Simpele elegantie

Een zakelijk overhemd zou altijd moeten streven naar simpele elegantie. Een mooi rustig overhemd dat goed zit qua maat. Hoewel Jacques Britt vaak een printje in de boord en manchetten heeft staan, is het nog steeds een rustig overhemd. Dit zijn namelijk geen drukke bloem printjes, maar juist rustige subtiele printjes. Ook zijn deze overhemden er in twee verschillende fits: een custom fit en een slim fit. De custom fit is wat veel andere merken zien als een modern fit. Deze is dus licht getailleerd en past vaak goed bij de mannen met een licht buikje. De slim fit wordt door sommige merken ook wel de body fit genoemd, maar in de meeste gevallen heet het de slim fit. Dit is een strak getailleerde pasvorm, dus ideaal voor de mannen bij wie het overhemd altijd net iets te los zit.


Ook een merk voor Nederlandse mannen

Er is één ding waar wij Nederlanders bekend om staan in de kledingwereld. En dat is dat we nergens in passen omdat we te lang zijn. Onze rompen zijn te lang, onze benen zijn te lang en we hebben lange slungel armen. Dit is dus niet ideaal als u een overhemd wilt kopen. Nu zijn er wel veel merken die overhemden aanbieden met extra armlengte, maar ook lang niet allemaal. Gelukkig heeft Jacques Britt hier wel rekening mee gehouden. Want naast het feit dat hun overhemden langere mouwen hebben, hebben ze ook extra romplengte. Hierdoor past uw overhemd netjes in uw broek, waardoor uw pak er veel netter uitziet dan wanneer er een loshangend overhemd uitsteekt.