Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x

Jersey overhemden zullen uw leven veranderen

16-07-201916-07-2019

Het jersey overhemd is precies wat u nodig heeft!

Wat is een jersey overhemd?

Een jersey overhemd, de term komt steeds vaker voor. Maar wat is het nou? Laat ons u verder helpen! Zoals u weet, de meeste overhemden, van goede kwaliteit dat is, zijn van katoen gemaakt. Dat betekent vaak strijkvrij en netjes afgewerkt. Toch zijn er ook andere varianten, de jersey overhemden. Deze zijn van dezelfde mooie kwaliteit, maar hebben deze stretch. Dat is het grote geheim van het jersey overhemd.


Jersey overhemden dragen

Een jersey overhemd kan op precies dezelfde manieren als een 100% katoenen overhemd gedragen worden. Dit is in een pak of op een spijkerbroek. Ook dit type overhemd voelt zich overal thuis. In een pak kunt u de nettere kleuren dragen, zoals u ook met elk ander type overhemd zou doen. Het jersey overhemd mag ook in de casual kleuren op een spijkerbroek.


Merken van jersey overhemden

De jersey overhemden zijn nog niet erg bekend, maar bij wie ze dat wel zijn, gaan ze als een warm mes door de boter. Daarom zijn er ook steeds meer merken die deze overhemden gaan produceren. Dit was gestart door het merk Desoto, zij specialiseren zich in jersey overhemden. Eterna verdient een sterke tweede plek in deze markt.


Jersey overhemden bij HemdVoorHem.nl

Natuurlijk verkopen wij ook uw nieuwe favoriete overhemden online. Zowel de jersey overhemden van Desoto en Eterna staan klaar voor u om besteld te worden. Dus wees vooral niet bang voor verandering, want in de wereld van overhemden is deze vaak niet slecht!