Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Kleding voor lange mannen

26-11-202026-11-2020
Overhemden en poloshirts voor lange mannen


Kleding voor lange mannen


Het is dan wel leuk om een beetje groter te zijn (wat bij Nederlandse mannen meestal wel het geval is), toch brengt het ook enkele obstakels met zich mee. Zo kan het voor langere mannen heel wat moeilijker zijn om een degelijke outfit te vinden, juist omdat hele lange maten erg zeldzaam zijn in een gewone kledingwinkel. Gelukkig bestaan hier enkel oplossingen voor, zodat u als lange man toch nog kan profiteren van een stijlvolle, perfect passende outfit waarmee u trots over straat loopt!
 

Belangrijk bij het kiezen van kleding voor extra lange mannen


1. Ga voor een overhemd extra lang

De basis van een kostuum (voor welke gelegenheid het ook bedoeld is) is een overhemd. Als het overhemd immers precies goed past, dan kunt u zeker zijn dat uw gehele outfit ook meteen veel mooier oogt. Bij lange mannen is de keuze voor een goed overhemd dan wel niet zo eenvoudig, als u op de juiste factoren let neemt u bij het volgende winkelbezoek snel het perfecte overhemd mee!

Zo is het belangrijk aan aandacht te besteden aan de lengte van de mouwen. Langer mannen hebben doorgaans ook langere armen en het is dan ook essentieel om een hemd te kiezen dat de lengte van uw armen respecteert. Het aanbod aan overhemden extra lang is gelukkig erg uitgebreid - dergelijke hemden worden ook wel mouwlengte 7 genoemd - en bieden uitkomst voor de lange man die toch stijlvol door het leven wil gaan.

2. Een passend ondershirt is ook belangrijk!

Natuurlijk komt bij een complete outfit méér kijken dan enkel een overhemd. Ook het onder t-shirt is een belangrijk onderdeel van de basis waarop de rest van de kleding steunt. Het gamma aan ondershirts is eveneens erg uitgebreid en biedt een oplossing voor mannen van zowat elke grootte. Niets zo vervelend als tijdens het shoppen bij iedere winkel tot het besef te komen dat alle kleding die je vindt eigenlijk nét te klein of te kort is. Ondershirts die zowel op het vlak van maat als uitstraling en stijl voldoen aan de verwachtingen, zijn dan ook meer dan welkom!