Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Kleed u warm en stijlvol

28-01-202028-01-2020

Een overhemd kan ook op de koudste dagen gedragen worden

Koude winters


De winter van 2016 mochten we niet klagen wat kou en sneeuw betreft. Toch kan de volgende winter wel veel ijs en vrieskou brengen. Het is dan comfortabel, om op de juiste manier stijlvol gekleed te gaan. Wintertruien hoeven echt niet slobberig en groot te zijn. Hemdvoorhem.nl heeft chique winterkleding die én warm én stijlvol is. In de winter is het vaak kouder wanneer het vriest en er ook nog eens een een harde wind staat. Het voelt dan veel kouder aan. Guur en onberekenbaar weer vraagt om warme jassen en truien. De hele dag bij de kachel zitten is geen optie. Ook in de wintermaanden moeten we naar buiten op frisse lucht binnen te krijgen. 
 

Wollen truien


Het assortiment kasjmier en merino wollen truien zijn populaire producten voor de wintermaanden. Door een grote variatie in kleuren en kledingmaten zijn er truien op voorraad die geschikt zijn voor de zeer slanke maar ook voor de wat zwaardere heer. Lekker warm de winter door. Deze comfortabele truien kunnen op kantoor gedragen worden met een passend overhemd en stropdas. Maar ook casual op een denimbroek is deze trui een onmisbaar kledingstuk in uw garderobekast. Sjaals Bij een chique, stijlvolle en warme jas is een mooie sjaal eigenlijk onmisbaar. Een sjaal die wat dunner is kan overdag op een warme trui worden gedragen. De echt warme sjaals voor buiten, zijn verkrijgbaar in vele tinten en diktes. Het zorgt ervoor dat u er stijlvol gekleed uitziet en een warme hals en nek houd. De harde wind kan zo geen vat hebben op uw lichaam. Een warme sjaal cadeau doen tijdens een verjaardag of met de feestdagen, maakt de ontvanger altijd blij. Een uitmuntende kwaliteit en een enorm aanbod zorgen voor de juiste keus.
 

Warm ondergoed en sokken voor koude voeten


Thermo-ondergoed is niet meer weg te denken. Zit prettig en is aan te schaffen als boxershort of basic herenslip. Een aantal gangbare bekende merken heeft hemdvoorhem.nl aan de collectie toegevoegd. Kwaliteitsondergoed waar u toch ook mee voor de dag moet kunnen komen. 

 

Heren sokken zijn vaak het ondergeschoven kindje. Toch hebben ze een functie in de winter. Ze houden de voeten warm en droog. Er is een ruime collectie herensokken die stijlvol en warm zijn. Uni of met een Burlington ruitje zijn ze een aanwinst voor bij uw garderobe. De diverse kleuren zorgen ervoor dat u bij elke outfit een bijpassend paar sokken kunt aanschaffen.