Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Kniekousen voor mannen

02-10-202202-10-2022



De kniekous


In de sportwereld zijn ze al langer bekend, kniekousen voor mannen. Compressiekousen die van pas komen wanneer sportprestaties moeten worden geleverd. Vervelende kuitblessures worden voorkomen en heeft men al een kuitblessure, dan ondersteunen deze kousen het gehele been. Actieve stimulering voor de benen doordat er compressie wordt uitgeoefend. Het merk Falke heeft deze sportkousen in haar collectie, maar deze zijn voor een ander publiek dan de kousen voor mannen die door de webshop HemdVoorHem.nl worden aangeboden. Dit zijn de kniekousen voor mannen die geen blote benen willen en comfortabel door het leven willen gaan. Falke herenkniekousen zijn een goede keus, wanneer u niet geconfronteerd wilt worden met een stuk bloot been als u de zithouding aanneemt. Kniekousen voorkomen dit, omdat ze lekker lang zijn en zoals het woord al zegt, tot de knie reiken.
 

Hoge sokken


De etiquette schrijft voor, dat er geen bloot been mag worden gezien, tijdens het gaan zitten. Dit staat allerminst chique en u voelt zich ongemakkelijk wanneer de broekspijpen naar boven schuiven. Falke heeft kniekousen die een goede pasvorm hebben en zo lang zijn dat er van blote benen geen sprake meer is.

De Falke family kniekous bijvoorbeeld, dit is een kous die tot aan de knie reikt. Goede pasvorm die ook na vele malen wassen zijn model behoud. Een hoogwaardig, duurzaam product wat alle kwaliteit van Falke in zich heeft. Falke, een gedegen merk, wat al sinds jaar en dag marktleider op de Duitse markt is met sokken en kousen. Falke is tevens gespecialiseerd in ondermode en sportkleding. Deze sokekn zijn gemaakt van katoen. Een een fijn materiaal wat snel vocht kan opnemen. Het is huidvriendelijk en gemakkelijk te wassen. Het materiaal voor de kniekous is tevens koel en elastisch. Prettig draagbare kousen voor mannen.

Wilt u liever een kniekous hebben van wol, kies dan voor de Falke Airport. Ook wol neemt snel vocht op en blijft qua kleur mooi wanneer ze op de juiste wijze worden gewassen. Tevens is wol een comfortabel, warm materiaal wat vooral in de wintermaanden aangenaam is.
 

Waar voor uw geld


De hoge kwaliteit en duurzaamheid zorgen ervoor, dat de prijs van kniekousen van Falke hoger is dan bij de doorsnee kousen. Ook zijn de kousen hoger in prijs omdat er meer materiaal nodig is. Kijkt u ook eens in onze sale en ontdek dat er altijd een paar kniekousen goedkoper worden aangeboden. De kleuren van de kousen voor mannen zijn o.a zwart, antraciet en blauw. Neutrale kleuren die onder elke broek kunnen worden gedragen.