Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Korte mouwen overhemden

24-08-202224-08-2022

 

Stijlvolle oplossing voor in de zomer


Sommige zomerse dagen is het echt te warm om iets te doen. Maar op sommige van die zomerse dagen is het toch echt nodig om langs kantoor te gaan. En hoewel daar meestal wel een airco draait, is het nog steeds niet echt lekker koel. Daarbij, u moet ook nog van huis naar kantoor komen. En ook daar is het niet altijd echt de fijnste tempratuur. Daarom is het dus een goede oplossing om een overhemd met korte mouwen aan te doen. Want hierin is het toch echt een stukje koeler, dan in een overhemd met lange mouwen.

 

Ook goed voor in de winter


Een tegenargument om een overhemd met korte mouwen te kopen, is vaak dat het niet gedragen kan worden in de winter. Maar dat, is waar deze mannen fout zitten. Juist het omgekeerde is waar; een overhemd met korte mouwen is juist handig voor in de winter. Vooral de mannen die het in de zomer zo warm, hebben het namelijk in de winter ook vaak warm. Al helemaal in een land als Nederland waar de winters niet gek koud worden. En mocht u het nou een mooie combinatie vinden om een overhemd onder een trui te dragen, maar u het daar eigenlijk altijd te warm voor heeft, dan heeft u hier uw antwoord gevonden. Als u namelijk een overhemd met korte mouwen onder uw trui doet, dan is het een stuk minder warm. En wat ook leuk is om te onthouden, is dat overhemden met korte mouwen vaak worden gemaakt als zomers overhemd. Dat betekent dus dat er meestal een leuk kleurrijk printje op staat. Dat in combinatie met een effen trui, maakt de perfecte outfit voor een zonnige winterse dag.

 

Alles is stijlvol met de juiste combinatie


Eigenlijk heeft elk kledingstuk wel zo de dingen die er niet zo mooi bij staan en de dingen die er juist heel goed bij staan. Dat geld ook met overhemden met korte mouwen. In combinatie met een korte mouwen overhemd kan u natuurlijk altijd een pak dragen. Een pak past eigenlijk wel bij de meeste overhemden, dus ook bij deze. Natuurlijk is het ook mogelijk om zo een overhemd op een gewone spijkerbroek te dragen. Wel is het dan belangrijk om op de kleur van het overhemd te letten, maar dat is het ook om het juiste kleur pak te kiezen.