Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Korting bij HemdVoorHem.nl

08-05-202008-05-2020



Tot 20% korting bij HemdVoorHem.nl

Wie van winkelen houdt, is erg gesteld op korting. Gelukkig hebben we deze maar vaak genoeg bij HemdVoorHem.nl. Pas geleden hadden we de vijf voor vier actie, maar nu is het weer tijd voor een nieuwe ronde. Deze ronde begint met maar liefst met kortingen tot wel 50%. En wie weet staat er nog meer voor u te wachten, het feestje eindigt namelijk nooit bij ons!


Overhemden met korting

Een nieuw overhemd is altijd fijn, vooral die waar u al een hele tijd naar uitkijkt. Natuurlijk is dit nog veel leuker wanneer u dit overhemd met korting krijgt. Van nette zakelijke overhemden tot vrolijke casual overhemden, ze zijn allemaal met leuke kortingen.


Herensokken met korting

Sokken, hoe vaak we ze ook over het hoofd zien, zijn ze toch best belangrijk. We dragen ze immers toch elke dag. Naja, de meeste dagen. Hoe jammer we het ook vinden, we hebben eens in de zoveel tijd echt vervanging nodig. Sokken met korting zijn dan erg fijn, dan kunnen we deze gelijk in bulk kopen. Dan zijn we daar voor de rest van het jaar klaar mee!


Herenondergoed met korting

Een onderbroek of een ondershirt, allebei ondergoed en allebei met korting. HemdVoorHem.nl laat geen steen niet omgekeerd liggen, dus zelfs het herenondergoed heeft leuke kortingskaartjes. Dus wees er snel bij, voordat u weer de volle prijs moet betalen voor uw heerlijke ondergoed.