Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SALE tot 50% korting

Lacoste polo combineren met een boxer

30-05-202230-05-2022


 

U ziet het goed


Nee, dit is geen grap. Ja, echt, Lacoste maakt nu ook boxers. En wij zijn de enige in Nederland die ze verkopen. Dus wees er snel bij, want wie weet, misschien zitten ze wel erg lekker. En het zou jammer zijn als u daar pas over een paar maanden achter komt. Dat zou vervelend zijn, want in die paar maanden had u heerlijk in die boxers rond kunnen lopen en dat zijn een paar maanden van uw leven die u nooit meer terug gaat krijgen.

 

Het sportverleden van Lacoste


Met het sportverleden dat het merk Lacoste achter de rug heeft, is het vanzelfsprekend dat bijna alles dat ze maken comfortabel zit. Dus ook hun nieuwe boxers. Hoe raar het ook klinkt, vaak zit sportkleding gewoon lekkerder dan gewone kleding. Deze boxers zijn dan niet als sportkleding gemaakt, maar ze zijn wel door een merk gemaakt dat zich veel met sport bezig houdt. En wat zulke kledingstukken lekkerder laat zitten, is vaak de bewegingsvrijheid. Veel andere merken denken alleen om de uitstraling en niet dat iemand er daadwerkelijk in zo moeten leven. Dat is waar Lacoste anders is. Lacoste zorgt voor comfort en elegantie. Iets dat veel andere merken moeilijk vinden om te ontwerpen.

 

Lacoste blijft Lacoste


Naast het feit dat de kleding van Lacoste lekker zit, zijn ze ook nog eens constant. Ze zijn al sinds het begin elegant. Ze zijn al sinds het begin comfortabel. En ze gebruiken al sinds het begin dezelfde Lacoste kleuren. Dit betekend dus, dat u uw boxer kunt matchen met uw favoriete polo’s. We weten dat vrouwen er dol op zijn om hun lingerie te matchen, dat gaat net iets moeilijker voor mannen. Dus waarom zou u niet uw polo en uw onderbroek matchen is dan de vraag? Het is mogelijk en als u wilt dat niemand het ziet, ziet niemand het. Dat is het leuke aan ondergoed, het kan zo gek zijn als u zelf wilt en het hoeft ook nergens bij te passen als u dat niet nodig vindt. De enige eis op ondergoed, is dat het lekker moet zitten.