Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Lacoste truien

04-11-201804-11-2018

Niet meer koud in de truien van Lacoste

Kleding van Lacoste

Eigenlijk bijna iedereen kent het merk Lacoste wel. Dit is omdat het een kwalitatief goed merk is. Nou hebben ze ook lang genoeg de tijd gehad om het juiste imago voor het merk te vinden. En dat hebben ze ook heel erg goed gedaan. Want als we aan Lacoste denken gaan onze gedachten gelijk naar de o zo bekende poloshirts van Lacoste. Maar naast deze poloshirts maakt Lacoste nog veel meer andere kledingstukken. En net als die polo’s zijn ze van de allerbeste kwaliteit en stralen nog steeds datzelfde imago uit. En dat is de reden dat ze eigenlijk geen moeite hoeven te doen om deze kledingstukken te verkopen, want dat doen ze eigenlijk wel voor zichzelf.


De truien van Lacoste

Van de vele andere kledingstukken die Lacoste maakt naast de polo, is de trui er één. Natuurlijk is het belangrijk om eerst te kijken naar alle verschillende soorten truien die er zijn. Want wat de één ziet als een trui is niet wat de ander ziet als een trui. Zo zijn er namelijk de klassieke truien die goed over een overhemd gaan, maar zijn er ook de sweatshirts die ook door meer dan genoeg mensen gezien worden als een trui. Gelukkig is de discussie aangaan helemaal niet nodig: Lacoste maakt het allemaal. Dus het maakt niet uit naar wat voor soort trui u naar op zoek bent, een Lacoste trui is altijd goed.


Lacoste bij HemdVoorHem.nl

Dan klinken al die kledingstukken hartstikke heerlijk, maar dan heeft u nog steeds een plaats nodig waar u die allemaal kunt kopen. Gelukkig kunt u die gewoon bij ons online bestellen. Op die manier kunt u gewoon via uw telefoon, laptop of computer ons hele assortiment bekijken, vergelijken en gelijk aanschaffen. Met een paar simpele klinkjes heeft u zo een outfit bij elkaar gezocht en in uw winkelwagentje gedaan. Nog eventjes kijken of u nog een kortingscode heeft en bestellen maar!


Lacoste combineren

Zo een trui, het ene of het andere model, klinkt geweldig, we geven u geen ongelijk, maar wel adviseren we u om iets meer aan te dien dan alleen die Lacoste trui. Onder een sweatshirt, zit het bijvoorbeeld lekker om een simpel shirtje aan te trekken. Terwijl onder een klassieke trui ook heel mooi een overhemd kan, ook gewoon van Lacoste. Om de look dan helemaal af te maken kan u gelijk doorgaan naar de boxers en sokken van Lacoste. Dan hoeft u alleen nog een broek erbij te zoeken en wat een verassing: Lacoste broeken bestaan ook!