Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Lekker lui en niet strijken

04-05-202204-05-2022

 

Het is nog koud en als u uw warme bed uit komt, wilt u eigenlijk niet nog een overhemd moeten strijken voordat u zich aan kan kleden. Wat is daar aan te doen? U denkt waarschijnlijk: niet veel, mijn overhemd moet er toch netjes uitzien. Maar dat is waar u fout zit. Er zijn nu veel strijkvrije overhemden te vinden, vooral bij ons. En ze zijn niet alleen leuk omdat u ze niet hoeft te strijken. Het zijn leuke en stijlvolle overhemden, die het altijd goed doen.

 

 

Ziet een strijkvrij overhemd er anders uit dan een gewoon overhemd?

 

Dat is een goede vraag, aangezien dat de meeste overhemden worden gedragen door stijlvolle mannen. Als u zo een stijlvolle man bent, bent u waarschijnlijk blij om te horen dat ze er hetzelfde als gewone overhemden uitzien. Het zijn dezelfde soort kleuren, knopen en printjes. Het enige verschil, is dat u dit overhemd netjes ophangt als het uit de was komt. Dan kunt u het gelijk aan als het droog is. Het ‘gewone’ overhemd daarentegen, haalt u uit de was, dan moet het nog gestreken worden. En daarna kunt u het pas aandoen.

 

 

Het overhemd voor op werk

 

Gaat u nog steeds elke dag in pak naar kantoor? Of draagt u het alleen maar als u naar klanten toe gaat? In beide gevallen scheelt het ’s ochtends  moeite om niet dat overhemd te moeten strijken. Maar wat voor overhemd doet u dan aan naar kantoor? Dat kan een wit overhemd zijn, met een leuk printje in de boord, dan is een stropdas overbodig. Of gaat u liever voor een leuk kleurtje onder uw effen pak? In beide gevallen heeft u iets speciaals. Iets dat niet te overduidelijk is, maar wel leuk om te zien. Maar heeft u liever niet iets speciaals, dan kan dat ook. Er is een ruime keuze aan effen witte overhemden.

 

 

 

Leuk! Een overhemd

 

Een casual overhemd kan misschien nog wel moeilijker zijn om uit te kiezen, dan een overhemd voor op kantoor. Als u een overhemd casual draagt, dan heeft u er vaak niets over heen aan. Dit is geen probleem natuurlijk, maar dan moet u wel de juiste pasvorm hebben. Daarom zijn ook strijkvrije overhemden er in verschillende soorten fits. En in al die fits, zijn ook veel leuke overhemden te vinden met een leuk printje, van bijvoorbeeld Olymp en Eterna.