Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Lekker relaxen in een loungepak van Bjorn Borg

30-11-201930-11-2019

Heerlijk relaxen in een Bjorn Borg loungepak

Loungepakken

Deze dagen rond de kerst en oud en nieuw zijn veel mensen vrij. Voor sommige betekent dat een skivakantie, voor anderen betekent dat lekker luieren op de bank. Zo lekker luieren is niets mis mee, daarom willen wij u daar ook zo goed mogelijk mee helpen door u hartstikke lekkere loungepakken aan te bieden. Dan hoeft u niet de hele dag in uw pyjama te zitten, waar veel mensen toch niet zo heel blij van worden, maar heeft u toch wel het soortgelijke comfort. Hierdoor krijgt u ook de mogelijkheid om lekker even tussendoor te douchen, zodat niet alles gelijk zo gaat stinken. Het loungepak is dus echt een must voor de vrije dagen.


Verschillen tussen de pyjama en het loungepak

Er zijn meer dan genoeg mensen die gewoon in jogginsbroeken slapen zonder er erg in te hebben. Dat kan, maar eigenlijk hoort dat niet. Een pyjama is gemaakt om in te slapen, dit is te merken aan het feit dat het dunner is dan een loungepak. Het idee erachter is namelijk dat wanneer u in bed ligt een lekkere dikke deken over u heen heeft. In tegenstelling tot wanneer u op de bank ligt met een loungepak aan, waar u hoogstens een dekentje heeft. Daarom is het loungepak dikker dan de pyjama.


Rustige kleuren voor rustige dagen

Veel loungepakken zijn er in simpele kleuren zoals grijs, blauw en zwart. Dit is omdat de dagen waarop u uw loungepak aan hebt, ook simpel horen te zijn. Wanneer u de kleuren chaotischer maakt, worden uw dagen ook gelijk een stuk chaotischer. En dat willen we niet.


Alles vanaf de bank besteld

Om uw leven nog gemakkelijker te maken, kunt u de beste loungepakken ook nog eens gewoon online bestellen. Daar hoeft u niet eens uw lekkere bankje voor te verlaten. Dus dan is uw loungepak nog comfortabeler. Daarnaast kunt u dan ook gelijk de outfits bestellen voor wanneer u weer moet werken.