Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >

Lekker warm: de truien van Lacoste

16-10-202216-10-2022


Het is weer koud!

Met deze koude dagen waarin u liever niet uw bed uit komt. En die lekkere dagen die u lekker thuis zit vanwege alle vrije dagen. Of misschien bent u zelfs op vakantie in de bergen. Hoe dan ook, is het niet fout om een lekkere trui in huis te hebben. Dat hoeft geen overduidelijke pyjamatrui te zijn. Nee, dat kan ook gewoon een lekkere net-zittende trui zijn. En daarvoor is Lacoste het perfecte merk. Lacoste is immers een merk dat de perfecte combinatie maakt tussen comfort en elegantie.

 
 

Sportverleden komt van pas

Het merk Lacoste is ontstaan door een tennisser, René Lacoste. Zo bedacht hij de eerste polo, omdat het tennissen in een overhemd niet het aller grootste comfort bood. De vervanging moest dus vooral gemakkelijker zijn om in te spelen. Maar tegelijkertijd, moest het ook elegant genoeg blijven. Tennis was immers een sport waar je er goed gekleed uit moest zien. De polo was dus gemaakt met het idee van comfort en elegantie. Dan is het ook niet zo moeilijk om te bedenken dat dit ook voor hun truien geld. Van de dikke trui voor thuis, tot de wat dunnere trui waar een overhemd onder kan, ze zijn allemaal comfortabel en elegant.

 
 

Soorten truien

Net als bij alle andere kledingstukken, zijn er ook verschillende soorten truien. Dit kan liggen aan de pasvorm, de hals en natuurlijk de dikte. De pasvorm bij truien werkt hetzelfde als bij overhemden de classic fit loopt recht van onder de oksel tot de heup. En de slim fit is getailleerd, dus die zit wat strakker. Dan is er het verschil in de hals. Lacoste maakt drie verschillende halzen, als het komt op truien. Een O-hals, dit is over het algemeen ook een iets dikkere trui. Hier hoeft u namelijk niets onder te doen. Dan is er de V-hals, deze kan wat dunner zijn. Hier staat het vaak leuk bij om een overhemd met een leuke print onder te doen. Ook kan het zijn dat u dat niets vindt en een dikkere trui met een V-hals koopt, hier hoeft dan ook niets onder. Dit kan zijn omdat u de V-hals mooier vindt dan de O-hals, of omdat u een beetje variatie gewoon leuk vindt. Dan is er tenslotte de trui met rits. Deze heeft een wat hogere kraag, waardoor u net iets warmer bent, mocht u toch nog even naar buiten willen. De rits zorgt ervoor dat u zelf kunt kiezen of u de kraag omhoog heeft staan, met de rits dicht. Of juist omgeslagen, met de rits open. Vaak is het wel lekker om een dun shirtje onder deze trui aan te doen.

 
 

Truien bij HemdVoorHem.nl

Bij HemdVoorHem.nl hebben we een groot aanbod aan truien van Lacoste voor u om uit te kiezen. Dit kan uit alle van de hierboven beschreven modellen. Ook zijn ze beschikbaar in verschillende kleuren. Dus als u graag meerdere dagen achter elkaar een trui aan wilt doen, maar net even iets anders, dan is het handig om gelijk meerdere kleuren aan te schaffen. Wat ook belangrijk is om te weten, is dat ze bij ons in veel maten beschikbaar zijn. Zo is onze kleinste maat een s. En is onze grootste maat een 4XL. Dus mocht u er graag een overhemd onder willen doen, is het ook mogelijk om gewoon een maatje groter te kopen.