Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Lekker zomers voor de grotere man

18-04-202118-04-2021

 

Een moeilijk leven met een grote boordmaat


De mannen onder ons, weten dat het leven niet makkelijker wordt met een grotere boordmaat. Gelukkig zijn er steeds meer overhemden die tot grotere maten gaan. Ook zijn ze in verschillende modellen te krijgen, dus ook wiens proporties een beetje van balans zijn, hebben een mooi zittend overhemd. En wat misschien wel het belangrijkste is, is dat er ook steeds meer verschillende kleuren en printjes te vinden zijn. Natuurlijk vindt u die allemaal bij HemdVoorHem.nl. Maar niet alleen overhemden zijn moeilijk om aan te komen, elk kledingstuk gaat maar tot een bepaalde maat. Zo zult u vast wel eens op zoek zijn geweest naar het juiste merk voordat u ooit bij onze webshop terecht kwam.

 

Leuke polo’s van Casa Moda


Wij bij HemdVoorHem.nl kunnen zo best wel eens begrijpen dat u als man met een grote maat, niet altijd veel keuze heeft over wat u aandoet. Casa Moda is er om uw dromen, om er gezellig uit te zien, waar te maken. Casa Moda staat bekend om een goed merk te zijn voor grote boordmaten. En wat het vooral een leuk merk maakt is dat ze creatieve printjes maken. Dit doen ze op overhemden, maar ook op polo’s. Dat betekend dat u, als grotere man, ook in de zomer gezellig gekleed kunt gaan. U hoeft zich niet langer in een donkere koude kamer op te willen sluiten. U kunt leuk in uw korte mouwen polo over straat gaan, lekker barbecueën en gezellig naar het strand.

 

Grote maten bij HemdVoorHem.nl


Voor veel mannen is het vinden van kleding in de juiste maat al moeilijk, laat staan voor mannen met een grotere maat. Hier zijn de keuzes nog beperkter dan met de meeste kledingstukken en vaak is het ook net niet goed. Bij HemdVoorHem.nl denken we dat elke man een gelijk aantal keuze aan leuke kleding verdient, dus ook de mannen met een grotere maat. Daarom zorgen we er ook voor dat van elk merk en elke collectie die we hebben, veel variatie in maten en model zitten. Want op deze manier kunnen wij u allen bij maken. En als u blij bent, dan zijn wij vanzelfsprekend ook blij.