Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Leuk weer met leuke polo's

06-08-202206-08-2022


 

De polo is weer hard nodig


Deze week zijn de weersvoorspellingen redelijk hoog gezet. Dat betekend dus dat elk kledingstuk dat voor meer koelte kan zorgen, van harte welkom is. Dat houdt dus ook in dat de polo weer hartstikke geliefd is. Want deze is zo gemaakt dat elke man er gedurende de warmste dagen er stijlfol bij kan lopen. En gelukkig ook maar, want het leven gaat gewoon door. En daarbij het werkleven dus ook, en niemand zit te wachten op bezete overhemden. De vlekken erin zijn niet mooi en de lucht op kantoor wordt er niet lekkerder op. En op en gegeven moment helpt die halve fles deo ook niet meer. Het is dus veel fijner om een polo te dragen, voor iedereen.

 

Leukste polo’s in de nieuwe collectie


Het is misschien nog niet in u op gekomen tijdens die koude dagen om te kijken bij de polo’s. En dat is best jammer, aangezien er veel leuke nieuwe polo’s zijn toegevoegt aan de collectie van 2018. En het zou zonde zijn als u daar deze dagen niet in rond zou kunnen lopen. Want bij leuk weer hoort een leuke polo. En er zitten toch een aantal leuke polo’s bij in deze collectie van leuke merken zoals Lacoste en Fred Perry, maar ook Casa Moda en Olymp maken er een feest van. Want ja, dat kan met een zonnetje in je bolletje.

 

Voor elke man een leuke polo met leuk weer


Niet elke man stelt dit weer op prijs, en dat is goed te begrijpen ook. Want als u niet in de standaard maten past, dan kan het best moeilijk zijn om leuke zomerkleding te kopen. En in te strakke kleding rond lopen is al helemaal niet fijn als het buiten warm is. Daarom verkopen wij ook polo’s voor de grotere mannen. Zo kan elke man goed gekleed over straat als het warm weer is. Want niemand zou binnen moeten zitten als het zonnetje schijnt. Want iedereen heeft wel eens behoefte aan de vitamine die in het zonlicht zitten.

 

Casa Moda voor de grote man


We zeggen bij HemdVoorHem.nl altijd wel leuk dat we voor elke man kleding hebben, maar we geven eigenlijk nooit concrete voorbeelden. Dat is omdat er zo veel is om uit te kiezen. Maar als u als grote man op zoek bent naar een leuke polo, dan moet u beslist bij de polo’s van Casa Moda kijken. Deze zijn altijd een genot om naar te kijken en ze zijn er van maat S tot en met maat 6XL. Voor elke man dus.