Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x

Leuke mannen verdienen leuke cadeaus!

06-10-201906-10-2019


Strijkvrije overhemden


Heeft u er moeite mee om het juiste mannencadeau op te sporen? Op onze site vindt u een groot assortiment aan opties en tips, om zo het perfecte cadeau te vinden! Een klassiek item is uiteraard een kledingstuk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan luxueuze, strijkvrije overhemden – de specialiteit van onze site. Wij bieden u een grote variëteit en uitmuntende kwaliteit. Deze bestaan in verschillende soorten en maten; zo hebben wij ook een collectie overhemden met extra mouwlengte, perfect geschikt voor langere mannen. Voor deze overhemden kunt u tevens bijpassende accessoires of kledingitems vinden, zoals truien of stropdassen.
 

Trendy boxer


Daarnaast is een trendy boxer een goede cadeautip. Niet alleen is dit cadeau praktisch, onze site hecht veel waarde aan kwaliteit en draagcomfort. Wij bieden daarom een brede selectie aan bekende kwaliteitsmerken. Daarbij hebben we veel mogelijkheden en modellen. U kunt kiezen voor een meer ‘basic exemplaar’, of boxers met patronen of opvallende kleuren.
 

Leren tas of riem


Een andere tip is om een mooi leren item te kopen. Een leren tas of riem maakt mannen altijd gelukkig; deze gaan duurzaam mee en ogen stijlvol. Onze site geeft vele unieke exemplaren voor riemen, waarin de stijl kan verschillen van ‘business casual’ tot rustigere, alledaagse modellen. Doordat iedere leren riem anders behandeld wordt, is dit een ultiem uniek en modieus cadeau! Ook onze leren tassen bieden veel keuze; dit varieert van een stoere, ruigere stijl tot de klassiekere, elegante modellen.
 

Lekker luchtje


Een parfum kan de finishing touch zijn van een mooi verzorgde outfit, en valt daarom ook altijd goed in de smaak als cadeau. Iedere parfum is weer uniek, en smaak is zeer persoonlijk. U kunt kiezen uit zowel vrij aanwezige en intense geuren, als elegante, subtiele exemplaren. Onze site geeft u de meest bekende en smaakvolle parfumgeuren, die zowel apart als in speciale cadeausets kunnen worden gekocht.
 

Uw perfecte cadeau


Al met al, is er op onze site genoeg te vinden aan mogelijkheden en tips. Veel items vallen ook goed te combineren. Denk bijvoorbeeld aan een overhemd met riem, of een lekkere parfum met een mooie boxer of kledingaccessoire. Tevens hoeft u niet bang zijn om een verkeerde keuze te maken; als uw cadeau toch niet in de smaak valt, ruilt u deze gemakkelijk en kosteloos om, of kunt u het gratis terug sturen. Daarnaast heeft u honderd dagen bedenktijd en zijn er geen extra kosten aan uw verzending verbonden; de bestelling wordt sowieso gratis verzonden!