Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Leuke onderbroeken zijn de beste onderbroeken

04-02-202004-02-2020

 

 

Leuk om naar te kijken: Muchachomalo

 

Wat het leuke van een onderbroek is, is dat niemand het hoeft te zien. U kunt het dus zo gek maken als u zelf wilt. Dat betekend dat u uit alle Muchachomalo onderbroeken kunt kiezen, want dit zijn toch echt de leukste herenonderbroeken, die nog lekker zitten ook. Muchachomalo is, ondanks de Spaanse naam, een Nederlands merk. En dus gemaakt van Nederlandse kwaliteit. Dat houdt in dat ze lang mooi blijven en het perfecte model voor u hebben. De pijpen zijn namelijk niet te lang en niet te kort. Maar de bovenkant van de short valt ook zeker niet te hoog en ook niet te laag. Perfect voor de Nederlandse man, zoals u, dus!

 

 

Back to the basics

 

Mocht u er nou echt niets in zien, om met zo een drukke onderbroek rond te lopen. Dan is het altijd mogelijk om eens bij de andere onderbroeken te kijken. Hier kunt u allerlei verschillende modellen, maten en kleuren vinden. Zo zijn de Muchachomalo onderbroeken boxer shorts, maar zijn er van andere merken genoeg andere modellen te koop. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de heren slip. Die is bijna nergens meer te koop. Maar bij ons is die nog verkrijgbaar, in meerdere basic kleuren. Dus kunt u die altijd matchen met de rest van uw outfit. Ook als u uw onderbroek niet kunt zien, weet u dat wat er onder zit perfect gaat met de rest van uw outfit, wel zo fijn toch.

 

 

In combinatie met

 

Dus bent u nou super tegendraads, of juist heel erg volgens de regels. Voor iedereen hebben we bij HemdVoorHem.nl wel een onderbroek liggen. Als u bijvoorbeeld de hele dag in een bedrijfsuniform rond moet lopen, maar eigenlijk een stout karakter hebt. Dan kan daar altijd een leuke Muchachomalo boxer onder. En misschien, om nog rebelser te doen, een paar drukke Happy Socks. Maar bent u altijd erg precies in alle regels en heeft u altijd twee dezelfde sokken aan? Dan zijn juist de effen onderbroeken beter voor u. Dan kunt u zich veilig in het kleurenschema van die dag houden. Hoe het ook zei, niemand die er wat van ziet. Dus wat wordt uw keuze?