Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Merken overhemden in Nederland

02-03-201902-03-2019




OLYMP: misschien wel het beste overhemden merk van Nederland


Wees bij OLYMP voor een overhemd dat voor uw lijf geschreven is. OLYMP is een alom bekend overhemdenmerk uit Duitsland. Het merk staat bekend om kwaliteit, de beste materialen en de perfecte pasvormen. Niet voor niks vormen OLYMP overhemden de meest verkochte overhemden in Nederland. Het merk behoort tot het familiebedrijf Olymp Bezner KG. Het hoofdkantoor ervan zit in Duitsland en is gespecialiseerd in het produceren van de mooiste herenkleding. Naast OLYMP is dit bedrijf ook de producer van het topmerk Marvelis.
 

Verkrijgbaar in alle pasvormen


Welk lichaamstype u ook heeft, de OLYMP overhemden zijn in alle pasvormen verkrijgbaar; extra sterk getailleerd, sterk getailleerd, licht getailleerd, regular fit en een wijd model. Zodoende is er voor iedere man een geschikt overhemd…!

De slim fit modellen van OLYMP zijn ideaal voor de slanke man. Deze slanke uitvoeringen vallen nauw op de schouders en de taille. De regular fit is een meer standaard uitvoering onder de overhemden. Deze overhemden zijn licht getailleerd en sluiten mooi aan bij mannen die iets voller van bouw zijn. Tot slot heeft OLYMP overhemden in wijde modellen. Hiermee komt het overhemdenmerk tegemoet tot mannen die breed en vol gebouwd zijn.
 

OLYMP overhemden maken gelukkig en succesvol


De overhemden van OLYMP zijn echte eyecatchers. Het merk heeft niet voor niks de naam OLYMP toegekend gekregen. Met een OLYMP overhemd aan, bevindt iedere man zich op "Olympische hoogte".

In andere woorden: met deze overhemden bereikt u optimaal succes. De overhemden worden gemaakt van de beste materialen en zijn verkrijgbaar in de mooiste kleuren en prints.

Bovendien zijn er veel OLYMP strijkvrije overhemden. Een gelukstreffer voor de drukke zakelijke man! Strijken kost veel tijd en energie. Bovendien is het ook niet het leukste klusje om te doen. Met veel strijkvrije overhemden van OLYMP maakt u een eind aan deze tijdrovende arbeid. Hierdoor heeft u niet alleen meer tijd over voor uw werk, maar ook voor uw familie, uw vrienden en uw kennissen. OLYMP is mischien wel het beste overhemden merk van Nederland....
 

De beste merken


Naast OLYMP zijn er gelukkig nog veel meer hele goede overhemden merken. Denk aan de merken Eterna, Seidensticker, Jacques Britt en Casa Moda. Allemaal merken die stuk voor stuk gespecialiseerd zijn in het maken van overhemden. Dit zie en voel je terug in alle!  Het zijn de details en stoffen dat deze hemden zo geliefd maken. Maar ook de ervaring in productie en de brede basis collecties zijn van belang om een goed overhemden merk te zijn.