Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Minicursus: overhemd online bestellen

04-04-202104-04-2021


Makkelijk een overhemd op gewoon thuis online bestellen


Er gaat niets boven het gemak van overhemden online kunnen kopen op uw eigen tempo. Op onze website vindt u meteen alles wat u nodig heeft, zodat u gewoon in het comfort van uw eigen huis een bestelling kunt plaatsen. Ons aanbod is zo groot dat het wel zo prettig is om te weten hoe u de website het beste navigeert. Het is namelijk wel zo prettig wanneer u precies de overhemden en merken kunt vinden die u zoekt en ook nog eens de juiste maat kunt bepalen. Wanneer u uw kleding dan in huis hebt weet u dat u meteen de juiste kleding hebt aangeschaft.
 

Navigeer door ons aanbod


Wanneer u in een gebruikelijke winkel bent is het wel zo fijn wanneer alle kleding netjes gesorteerd is en overzichtelijk wordt gepresenteerd. Bij Hemdvoorhem is dat niet anders. Wij hebben zoveel ondergoed en overhemden die online verkrijgbaar zijn dat we de website zo overzichtelijk mogelijk voor u willen maken. Boven ziet u meerdere kopjes die ieder voor de verschillende kledingsoorten in ons assortiment staan. Wanneer u bij deze kopjes kijkt zult u zien dat ons aanbod te filteren is aan de hand van merk en model, maar dat er ook speciale categorieën zijn voor grote maten. Ook kunt u het aanbod sorteren op kleur, prijs, maat en stijl. Het is dus ontzettend eenvoudig om de juiste kledingstukken te vinden die bij u passen. Door handig gebruik te maken van de filters komt u precies uit bij de kleding die u aanspreekt, zoals bijvoorbeeld blauwe overhemden met een korte mouw. U kunt het zo specifiek maken als u zelf wilt, of gewoon door ons aanbod heen scrollen.
 

Uw maat bepalen


Het vinden van het juiste model is de eerste stap tijdens het online winkelen. Wanneer u uw overhemden online bestelt moet u echter ook zeker weten dat u de juiste maat koopt. Daar helpen wij u maar al te graag mee. Op onze website vindt u verschillende maattabellen voor de grootste merken die wij verkopen op onze website. Ieder merk heeft zo zijn eigen pasvorm waardoor de maat kan verschillen. Bekijkt u onze maattabellen zodat u tijdens het bestelproces zeker weet dat u de juiste fit en pasvorm kunt vinden voor al uw kledingstukken. Voeg daar de stijl aan toe die bij u past en u hebt uw perfecte overhemd gevonden.