Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

#mycalvins: sexy door zijn eenvoud

04-08-202204-08-2022



Calvin Klein knows what men want


Calvin Klein staat voor eenvoud, maar is ondertussen toch stoer en sexy. De producten zien er simpel uit, maar juist daardoor houden mensen van het merk. Daarnaast is het een merk met een groot aanbod. Op onze site HemdvoorHem.nl bieden we dan ook verschillende boxers, slips, overhemden, sokken en heren parfums aan van Calvin Klein, zodat liefhebbers van het merk bij ieder product iets te kiezen hebben.

Het ondergoed van het bekende zien er heel simpel uit, maar zijn ondertussen toch heel sexy. Het ondergoed is heel herkenbaar door het randje met de merknaam dat bij iedere boxer en slip te zien is. Voor de mannen die van een lekker kleurtje houden om het spannend te houden in hun broek, zijn er onderbroeken met een leuk kleurtje of alleen een gekleurd randje. Maar natuurlijk zijn er ook de casual onderbroeken in wit en zwart met een wit randje, zodat als het randje boven uw broek zou uitglippen u niet teveel opvalt tussen het volk dat zich deze hippe boxers niet kan permitteren. De boxers en slips zijn altijd in 3-packs te verkrijgen, maar wel steeds in verschillende kleuren en maten. Zodat iedereen vindt, wat hij zoekt.

Als u graag uw afgetrainde lichaam wil showen, kunt u mooie slim fit, zeer strak getailleerde overhemden van Calvin Klein krijgen in de webshop. Maar er zijn ook fitted overhemden, middel strak getailleerde overhemden, te krijgen als u toch een net iets losser persoon bent. Als u eens lekker gek wil doen, draagt u bijvoorbeeld paars, terwijl u voor de chiquere gelegenheden misschien liever een donkerder overhemd zoekt. Ook is er variatie bij hemden van printjes, zoals blokjes en streepjes, en de toevoeging van een borstzakje af en toe. Het kan allemaal! En zelfs uw voeten kunnen er fashionable bijlopen als het aan Calvin Klein ligt. U kunt gaan voor een leuk printje, zodat collega’s bij een vergadering zich afvragen waar u toch die mooie sokken gekocht heeft die zo triomfantelijk boven die leren lakschoenen uitsteken. Maar het merk denkt natuurlijk ook aan de sportieve mensen en daarom heeft HemdvoorHem ook grijze, zwarte en witten sneakersokken in het assortiment. Uw voeten worden verwend, omdat de sokken van een zacht katoenen stofje gemaakt zijn. Dat is overigens ook handig om voeten met enigszins een onaangenaam geurtje te voorkomen.

Om u als gestylde man helemaal af te maken, moet er natuurlijk ook nog een ander zintuig geprikkeld worden. Een man kan dan wel heel goed gekleed zijn, maar als een man niet goed ruikt, valt dat modebewuste aspect helemaal in het niets. Daarom zijn er ook heren parfums te vinden in de collectie van Calvin Klein op HemdvoorHem.nl. Het is maar net hoe u zich voelt. Vrolijk en sportief? Of misschien sportief en jong? Of gaat u voor de wat mildere geur ingetogen en warm? Als u niet kunt kiezen, kunt u ze net zo goed allemaal nemen voor die prijs! Iedere dag een andere dag, dus ook een ander geurtje zullen we maar zeggen. Maar sla dit product alstublieft niet over, als u het plaatje compleet wil maken. Een goede indruk is snel gemaakt met een lekker geurtje.