Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Nieuw jaar, nieuwe garderobe

02-01-201902-01-2019

Het jaar lekker beginnen met nieuwe kleding

Werken na de feestdagen

Sinterklaas, kerst en oud en nieuw, december is een drukke maand. Dan is het best wel raar wanneer januari weer op de deur klopt en de sociale kalender stil valt. Wanneer dat gebeurt is er eigenlijk maar één ding om te gaan doen: lekker online gaan shoppen om uw garderobe te vervangen. U, als man, kan dat natuurlijk het beste bij ons doen. Wij hebben bijna alles in huis voor u. Van ondergoed tot stropdassen en van sokken tot overhemden, u noemt het maar op, past de filters toe en u heeft zo verschillende perfecte nieuwe outfits. Zo zijn die dagen waarop u zich niet heel erg productief voelt, toch een heel stuk productiever. Want een nieuwe garderobe betekent ook dat u de oude op moet ruimen, anders is er niet genoeg ruimte in uw kast.


Zakelijke overhemden

In het nieuwe jaar moet weer veel gewerkt worden. Misschien is uw goede voornemen wel om beter voor de dag te komen op kantoor. De eerste stap is dan een paar knappe zakelijke overhemden bij ons uitzoeken. Als u die eenmaal heeft, kunt u er nog een pak bij aanschaffen of misschien is alleen een jasje of een pantalon genoeg. Daarnaast moet er een paar juiste sokken bij uw zakelijke overhemd, want met de verkeerde sokken komt u niet goed voor de dag. Dan zijn er ook nog de stropdassen die vaak met zakelijke overhemden samen gaan, die ook de moeite waard zijn om eventjes te bekijken.


Goede voornemens

Vaker sporten, meer afvallen en beter eten. Deze voornemens schieten bij iedereen wel door het hoofd, toch zijn er maar weinig die het daadwerkelijk doorzetten. Wij zijn hier om u te helpen om één van die weinigen te zijn. Want wij hebben namelijk lekkere joggingbroeken die u erg goed in de sportschool kunt dragen, op de bank zitten ze ook niet verkeerd, maar dat is een ander verhaal. Daarnaast kunt u in onze uitgebreide sokkencollectie veel hardloopsokken vinden. Deze zorgen ervoor dat uw voeten minder pijn doen en beter ondersteund zijn tijdens het rennen.


Nieuw jaar, nieuw ondergoed

Er zijn verschillende types mensen wanneer we het over ondergoed hebben. Het eerste type koopt eens in het jaar een heleboel onderbroeken. Vaak zijn dit allemaal dezelfde, misschien verschillende kleuren, maar daar blijft het wel bij. Dit is wel zo handig om online te bestellen, want veel winkels hebben niet tien paar precies dezelfde onderbroeken liggen.

Het tweede type koopt nieuwe onderbroeken wanneer ze leuke tegen komen. Ook daar kunnen we u verder mee helpen. Wij hebben namelijk veel leuke merken die elke collectie weer met leuke nieuwe printjes komen.

Het derde type draagt zijn onderbroeken tot die letterlijk uit elkaar vallen en schaft pas nieuwe aan wanneer zijn onderbroeken la geen voorraad meer heeft. Hier kunnen we verandering in brengen, als u namelijk uw onderbroeken online bestelt heeft u altijd een voorraad in huis, zonder dat u daarvoor naar de winkel hoeft te gaan. Wij kunnen u tegelijkertijd de juiste kwaliteit onderbroek aanraden, zodat die zolang mogelijk meegaat.