Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Back to Work: 20% korting op (bijna) alles

Oeh, een stropdas!

14-07-202214-07-2022

Leuke stropdassen voor een leuke outfit
Stropdassen weer, altijd

Er zijn weinig overhemden die er niet op vooruit gaan met een stropdas. Vaak zien overhemden er al redelijk formeel uit, maar met een stropdas erom wordt dat nog een stuk formeler. Als u zich natuurlijk aan bepaalde combinaties houdt. Want elk overhemd heeft zo zijn eigen eigenschappen, net als elke andere stropdas. En het maakt niet uit wat de weersomstandigheden zijn. Er is altijd wel een outfit die erop vooruit kan gaan met een goede stropdas. Er zijn namelijk maar weinig mannen over die stropdassen dragen, het zou dus zonde zijn als die het ook steeds minder gaan doen. Het zou natuurlijk nog leuker zijn als het steeds meer mannen waren die weer stropdassen gingen dragen. Want met de juiste combinatie zijn die hartstikke leuk!


Stropdassen combineren

Een leuke combinatie met een stropdas maken kan nog wel eens moeilijker zijn dan u denkt. Er zijn namelijk meer stropdassen dan iemand zou denken. Dat houdt in dat er veel meer kleuren stropdassen zijn dan alleen zwarte of donkerblauwe voor in het dezelfde kleur pak. In dat pak kan bijvoorbeeld ook een knalroze stropdas. Dat kan hartstikke gezellig staan. Al helemaal wanneer de dagen weer zonniger worden. Maar bij een wit overhemd en een zwart of donkerblauw pak kan ook een stropdas met leuke figuurtjes. Ook op sombere dagen ziet dat er een stuk vrolijker uit.


Leuke stropdassen

Leuke stropdassen zijn in het nu een stuk moeilijker te koop dan dat ze tien jaar geleden waren. Toen kon u elke winkel die redelijke overhemden verkochten ook allerlei verschillende stropdassen kopen. Nu kan dat niet meer, er zijn al weinig fysieke winkels die überhaupt overhemden verkopen, laat staan dat die ook nog eens stropdassen verkopen. Nee, nu moet u eigenlijk wel op het internet zoeken naar leuke stropdassen. Waarbij u nu geluk heeft, want bij HemdVoorHem.nl hebben we allerlei leuke stropdassen. Wat eigenlijk misschien wel betekent dat het juist makkelijker is geworden om leuke stropdassen te kopen. U kunt gewoon online bij HemdVoorHem.nl de stropdassen bestellen en voor u het weet staan ze bij u thuis. Zonder dat u er het huis voor hoeft te verlaten.