Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles & tot 40% Korting op geselecteerde items >

Ondergoed, wat zegt het?

12-02-201912-02-2019


Maak het verschil met uw ondergoed


Bij de aanschaf van nieuwe kleding is mannenondergoed vaak het ondergeschoven kind. Terwijl het juiste ondergoed veel verschil kan maken voor uzelf, maar ook bij wat u uitstraalt. Let bij de aanschaf op de pasvorm, de kwaliteit en het gebruikte materiaal. Zo kan een traditionele boxershort lekker zitten en is het min of meer het ideale ondergoed voor onder een sportieve joggings- of trainingsbroek, maar onder een nette broek kan een wijde boxer ervoor zorgen dat de broek niet lekker zit. De pijpen van een wijde boxer stropen vaak op, waardoor er lelijke lijnen te zien zijn. U kunt zich afvragen of dat is wat u wilt.

Kies bijvoorbeeld voor een klassieke slip als u in het bezit bent van stevige bovenbenen. Juist slanke bovenbenen? Dan heeft u de ideale bouw voor een moderne boxer met korte pijpen. Dit is de ideale onderbroek voor onder een strak zittende broek. Ben je in het bezit van een goede bilpartij? Kies dan voor een boxer met extra lange pijpen. Onder uw overhemd kunt u het beste kiezen voor een T-shirt met een V-hals. Zo hoeft u de bovenste knopen niet dicht te doen omdat men anders uw shirt ziet. Ga voor een shirt met een O-hals wanneer u een stropdas draagt. Bij sokken is vooral de kleur belangrijk, wit is modern, maar ga je zakelijk gekleed kies dan voor een klassieke kleur zoals zwart of donkerblauw.

Ga altijd voor het soort ondergoed dat bij u past, tenslotte moet u zich er comfortabel in voelen. Wilt u goed voor de dag komen, hou dan vooral rekening met uw lichaamsbouw. Wat wilt u uitstralen, een echte man, stoer, klassiek? Het is best interessant om te weten hoe uw medemens over het algemeen mannen zien die een bepaald soort onderbroek draagt. U wordt sneller in een bepaalde categorie geplaatst dan u misschien zou vermoeden!

Een wijde boxershort oogt nonchalant, wat kinderlijk, maar sympathiek. Met een strakke boxershort zou u laten zien dat u goed voor u zelf zorgt en vermoedelijk ook voor uw partner. Een sportieve slip, zegt het eigenlijk al: u bent sportief of droomt van een glansrijke sportcarričre.