Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Overhemden maken de man!

24-12-202024-12-2020


Overhemden een musthave voor iedere man!


Een overhemd is een kledingstuk dat iedere man in zijn kast zou moeten hebben hangen. Het is een go-to kledingstuk dat in iedere situatie een goede keuze is en ontegensprekelijk één van de basiselementen van een garderobe. Het is de basis waar u omheen kunt bouwen om tal van looks en stijlen te creëren waar u zich goed bij voelt. U kunt er simpelweg alle kanten mee uit.

De voordelen van het overhemd


Heren overhemden zijn in tal van maten, modellen en stijlen verkrijgbaar maar in de basis zijn ze allemaal hetzelfde. Luchtige kleding die een breed arsenaal aan mogelijkheden biedt. Het is het kledingstuk bij uitstek dat u in enkele ogenblikken een formele look mee kan geven. Als u gaat solliciteren, richting een receptie trekt of een belangrijke vergadering hebt met de baas is het overhemd vast het eerste kledingstuk waar u aan denkt. Terzelfdertijd is het waarschijnlijk ook één van de eerste keuzes waar u aan denkt wanneer het gaat om uw outfit voor een avondje uit te bepalen. Hoe komt dat? Omdat geen enkel ander kledingstuk zo veel karakter uitstraalt als het overhemd. Overhemden maken de man is een zin die geenszins overdreven is, mits ze goed passen natuurlijk.

Te combineren met… alles!


U kunt een overhemd combineren met een geklede broek, een vestje en kostuumschoenen voor de meest formele en chique look. Evengoed passen overhemden echter bij een paar leuke sneakers en een ripped jeans. Zo maakt u een kruising tussen een casual en een formele stijl die een bijzondere look geeft. Ook alle vormen daartussen zijn gebaat bij een leuk overhemd. Een gewone jeans met sportieve schoenen, een geklede jeans met lederen mannenschoenen: het kan allemaal. Ook leuk is dat de laatste jaren het dragen van een item als een overhemd veel minder werk is geworden. Waar het vroeger nog betekende dat er heel wat strijk- en waswerk aan te pas kwam is dat vandaag de dag wel even anders. Strijkvrije overhemden zijn de markt aan het veroveren en beloven de moderne man de verlossing van dergelijke vervelende taken. Een verlossing terwijl het overhemd zelf als stijlicoon behouden blijft. Ideaal toch?