Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Overhemden op kleur bij HemdVoorHem.nl

14-05-201914-05-2019

Overhemden per kleur uitzoeken

Elke kleur heeft een eigen betekenis

Elk kledingstuk dat we aantrekken heeft wel een kleur, of zwart natuurlijk. Maar elke kleur heeft zo een eigen betekenis. En zonder dat u er zich bewust van bent, maakt u elke dag weer een keuze over welke kleuren u aandoet. Welke kleuren u draagt kan veel over u zeggen. Zo zijn er mannen die ervoor kiezen om gewoon bij de basiskleuren blijven, gewoon om het veilig te spelen. Maar er zijn ook genoeg andere mannen die graag hun creativiteit gebruiken bij het aankleden. Dat betekent dat ze vooral veel verschillende kleuren overhemden dragen en soms ook wel met gekke printjes. Een andere optie voor deze creatievelingen is het dragen van een saai overhemd gevuld met een leuke stropdas. Maar soms, dankzij kledingvoorschriften van bedrijven, hebben we zelf weinig te zeggen in wat we dragen.

 

Leuke kleuren voor leuke dagen

Niet elk overhemd is dus te dragen naar het werk, gelukkig zijn er genoeg andere tijden waarbij u verschillende kleuren overhemden kunt dragen. Er zijn namelijk helemaal geen regels over wat u buiten uw werk draagt. Natuurlijk kunnen wij ons best wel een voorstellen dat het niet uw grootste wens is om uw pak, waarin u net acht uur lang heeft gewerkt, nog langer te dragen. Maar er zijn genoeg leuke kleuren overhemden die u gewoon kan dragen, zonder dat u wordt verplicht om bepaalde kleuren of kledingstukken te dragen. Daarnaast, een overhemd in combinatie met een spijkerbroek geeft natuurlijk een hele andere uitstraling dan een overhemd in een pak.

 

De combinatie tussen kleur en weer

Naast dat het gewoon leuk is om verschillende kleuren overhemden te dragen, heeft het ook een bepaalde invloed op de mensen om u heen. Zo zijn er bepaalde dagen waarop het weer donker en somber is. Op die dagen kan u natuurlijk ervoor kiezen om ook een donker en somber overhemd aan te doen. De andere optie is dat u een leuk en kleurrijk overhemd aan doet. Dan geeft u de mensen om u heen iets leuks om naar te kijken. In plaats van dat iedereens humeur nog verder omlaag gaat. Dan zijn er ook nog de dagen die zelf leuk en kleurrijk zijn. De dagen waarop de lucht blauw is, het gras groen is en de zon straalt. Op die dagen kan u natuurlijk een wit overhemd dragen. Dit staat vaak zomers en zit lekker omdat het meer koelte toestaat dan een donker overhemd. Maar wat natuurlijk veel leuker is, is wanneer u een vol en druk en kleurrijk overhemd aandoet op zo een zomerse dag. Waar het dus op neerkomt, is dat u eigenlijk altijd wel een reden hebt om een gekleurd overhemd te dragen.