Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles & tot 40% Korting op geselecteerde items >

Overhemden voor lange mannen

30-12-201830-12-2018

 


Overhemden advies voor grote lange mannen


Groot zijn is iets waar velen onder ons alleen maar van kunnen dromen. Vaak vergeten we echter dat groot zijn ook enkele nadelen met zich meebrengt, waar het uitkiezen van een goed passend, stijlvol overhemd er ongetwijfeld één van is. Als u een grote man bent en toch in stijl over straat wil lopen, dan kunnen de volgende tips u helpen bij het zoeken van het perfecte overhemd!

 

Een overhemd kiezen voor de grote langeman

Het overhemd is één van de belangrijkste onderdelen van een klassevolle en comfortabele outfit. Het spreekt dan ook voor zich dat het aanbod aan overhemden haast oneindig is: talloze merken bieden nog talloze modellen, formaten en stijlen aan, zodat iedereen wel kan vinden wat hij zoekt. Als grotere man is een overhemd kiezen echter niet zo eenvoudig, tenzij u rekening houdt met de volgende factoren!

1. Kies voor een overhemd extra mouwlengte
Het eerste waar u op zou moeten letten bij het kiezen van een overhemd is de mouwlengte. Er zijn tal van overhemden met extra mouwlengte verkrijgbaar. Niet is immers zo stijlloos als een outfit waarvan de mouwen te kort! Dankzij een overhemd extra lange mouwlengte, of mouwlengte 7, bent u er echter zeker van dat uw pak outfit precies goed zit.

2. Kies overhemden met een langere rug
Bij langere, grotere mannen is het vaak ook een uitdaging om een overhemd te vinden dat op de rug goed zit. De lengte van het overhemd hangt natuurlijk volledig af van uw persoonlijke lichaamsbouw maar kiezen voor een langere rug garandeert toch dat u een miskoop begaat. Een dergelijk overhemd komt niet omhoog, zit veel beter en oogt daarbij natuurlijk ook mooier!

3. Houd rekening met patronen
Ook niet onbelangrijk bij het uitzoeken van een goed overhemd is de uitstraling en stijl van het hemd. Zo wilt u misschien, als u écht groot bent, dat uw grootte iets minder opvalt. Dit kunt u doen door de juiste patronen en kleuren te kiezen. Vermijd overhemden met verticale strepen, aangezien deze u er nog langer zullen doen uitzien. Ook kunt, afhankelijk van uw voorkeur op het vlak van stijl, kiezen voor een overhemd in eerder onopvallende kleuren.

Een overhemd extra mouwlengte, de juiste patronen kiezen en aandacht besteden aan de lengte van de rug, het zijn slechts enkele van de factoren waar u aandacht aan moet besteden. Op die manier vindt u ongetwijfeld snel het beste overhemd!