Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Poloshirts voor warme dagen

20-07-201920-07-2019

Mooie poloshirts voor de hitte

Poloshirts op kantoor

Hoewel de kleding etiquette van veel bedrijven vaak voor zal schrijven dat u een overhemd moet dragen, is dat met de aankomende temperaturen niet te doen. Dat de mannen in de zuidelijk-Europese landen dat wel aankunnen is een ander verhaal, zij zijn dat immers gewend. Wij Nederlanders zijn temperaturen van om en rond de 40 graden Celsius niet gewend. In die 30 graden kunnen we nog wel functioneren, maar toch wordt het al lastig. Als u dan nog een overhemd moet dragen in de 40 graden, dan mogen ze wel een erg goede airco bij u op kantoor hebben. Nou zijn poloshirts ook mooi afkledend, deze zijn in dit soort temperaturen dan ook compleet acceptabel om op kantoor te dragen. Sterker nog, beter een nette polo met een frisse blik in de ogen, dan een doorweekt pak.


Casual een polo dragen

Naast op kantoor worden er ook enorm veel poloshirts casual gedragen. Dit is natuurlijk niet zo gek, polo’s zitten natuurlijk hartstikke lekker en ze zien er ook nog eens netjes uit! Dit is dus het perfecte kledingstuk voor alle stijlvolle mannen. Er zit niet eens zo veel werk in de outfit samenstellen. Sterker nog, een poloshirt is vaak effen van kleur, waardoor combineren des te makkelijker is. In tegenstelling tot veel T-shirts, dit toch vaak wel voorzien zijn van een print. Ook is het natuurlijk makkelijker aan en uittrekken dan een overhemd, wat met die hitte best wel eens lekker kan zijn.


Zakelijke polo’s

Er is dan ook geen duidelijk verschil tussen zakelijke of casual poloshirts. Het zijn allemaal dezelfde. Natuurlijk een witte of een zwarte polo staat misschien net iets professioneler dan een fluoriserend roze polo. Hoewel, met dit weer juist een stuk gezelliger staat. Nou is het wel zo, dat een poloshirt het netst zit wanneer deze mooi aansluit op uw lichaam. Als u dus erg mager bent, dan zit een slim fit natuurlijk veel mooier, dan een polo die het gevoel geeft alsof u erin kunt zwemmen. Ook wel eens lekker natuurlijk, maar echt zakelijk staat het dan niet.

Wel nog een tip van de zaak, mocht u nou afspraken hebben met mensen op kantoor, dan is het wel verstandig om toch eventjes dat overhemd mee te nemen. Dat geeft vaak een net iets nettere uitstraling in een zakelijke afspraak. Is het een semi-zakelijke afspraak, dan is dat poloshirt gewoon perfect!