Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Premium Jacques Britt overhemden

02-01-202002-01-2020



Topkwaliteit overhemden van Jacques Britt


Op zoek naar een overhemdenmerk dat zich aan de top van dit segment bevindt? Dat zit u goed bij de producten van Jacques Britt overhemden. Dit is een merk waar kwaliteit absoluut voorop staat. Dat is al zo sinds het merk ruim 40 jaar geleden werd opgericht. Het is een onderdeel van de bekende Duitse hemdenmaker Seindensticker, die met dit label een internationale allure uit wilde stralen. Maar, die allure komt niet alleen maar van de naam, die zit hem ook in de kwaliteit en het design van de Jacques Britt overhemden. We hebben hier te maken met een fabrikant die weet waar klanten in het duurdere segment op zitten te wachten.
 

De internationale allure van Jacques Britt


De intentie om met Jacques Britt overhemden internationaal succes te boeken is door Seidensticker met groot succes uitgevoerd. Door de jaren heen is dit label namelijk uitgegroeid tot een overhemdenmaker waar niet alleen door klanten, maar ook door concurrenten naar wordt gekeken. Dit komt door het smaakvolle, ingenieuze ontwerp van de overhemden, maar ook door de materialen die bij de productie worden gebruikt. Deze hemden behoren absoluut tot de top van de producten die we bij Hemdvoorhem.nl voor u klaar hebben staan. Al is het alleen maar vanwege het feit dat Jacques Britt overhemden te krijgen zijn in zowel een klassieke, zakelijke uitvoering als in een meer gedurfde, casual versie. Dit zijn overhemden van de kwaliteit die u kunt verwachten van het Duitse Seidensticker. Dit kledingmerk maakt overhemden die er zonder uitzondering onberispelijk uitziet. Dit perfectionisme wordt dan ook nog eens verder doorgevoerd in de uitvoering van de hemden, waar nooit een steekje aan verkeerd zit.
 

Overhemden van de beste materialen


Bij Jacques Britt overhemden wordt altijd veel research gedaan naar materialen. Er wordt nooit aan nieuw ontwerp begonnen voordat alle feiten goed op een rijtje staan. Toch hebben de ontwerpers de vrije hand als ze nieuwe hemden gaan maken. Vandaar ook dat u in de collectie van Jacques Britt overhemden een grote variatie aan stijlen terugvindt. We weten bijna wel zeker dat hier ook een geschikt overhemd voor u tussen staat. Of u nu op zoek bent naar een strak overhemd voor een zakelijke gelegenheid, of een meer ontspannen uitvoering voor een meer casual evenement, bij Jacques Britt overhemden zit u zeker goed. Met het brede aanbod aan stijlen en kleuren weet u daarnaast ook zeker dat hier een overhemd tussenzit voor elke gelegenheid die u maar kunt bedenken. Wij hebben het gehele assortiment van Jacques Britt voor u klaargezet. Kiest u hier het perfecte overhemd?