Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x

Simpele kleuren overhemden

08-05-202008-05-2020



Effen blauw


Er zijn zo veel verschillende blauwe overhemden. Dat is gewoon niet meer normaal. En u heeft keuze uit ze allemaal, want bij HemdVoorHem.nl verkopen we ze ook allemaal. Eén van de meest bekende soorten blauwe overhemden, zijn effen blauwe overhemden. Deze zijn dus helemaal blauw van kleur. Maar welke kleur blauw is nou het typische effen blauwe overhemd? Nou, dat is er niet. Het mooie van een blauw overhemd, is dat in de zomer u een lichtere kan dragen en in de winter een donkere. Zo behoud u de lichte look op de warmere dagen en kleed u zich warmer qua kleur op de koudere dagen. Dan kunt u zich dus het hele jaar door in de meest comfortabele kleur kleden, zonder twee keer in de week hetzelfde overhemd te dragen. Het is dus nooit saai. En dat is de magie van het blauwe overhemd.



Of met een printje


Blauwe overhemden zijn vooral leuk met een printje er op. Gelukkig zijn er ook heel veel verschillende overhemden met een blauw printje. Dat is ook niet zo gek, want het kan bij iedere outfit in ieder seizoen. Een blauw overhemd met een wit streepje, bijvoorbeeld, gaat vaak goed in een blauw pak. Dat is redelijk low-key en kan dus op een serieus kantoor. Maar werkt u bij een erg druk bedrijf dat vaak klanten ontvangt, dan is het misschien leuk om een drukker printje onder uw pak te doen. Dat geeft net iets meer karakter, laat een leuke indruk achter en geeft u de klant iets om u een complimentje te geven. Maar een heel druk printje doet het ook vaak goed op een donkere spijkerbroek. Dat is iets meer casual. En ook bij overhemden met een printje zijn er verschillen tussen licht en donker. Deze kunt u dus ook het hele jaar door afwisselen.



In alle fits en maten


Het is misschien niet iets waar u zo maar één, twee, drie aan denkt. Maar dat leuke blauwe overhemd dat u graag wilt hebben, moet wel in uw maat gemaakt worden. Heeft u een standaard boordmaat van 40 met een normale mouwlengte in een modern fit, dan is de kans groot dat het overhemd wel in uw maat gemaakt word. Maar heeft u een boordmaat 52 met extra romp- en mouwlengte in een comfort fit, dan is het nog wel eens moeilijk om dat ene overhemd te vinden. Gelukkig heeft u HemdVooHem.nl ontdekt. Hier hebben we al deze maten, in al deze fits en met extra lengtes. Vaak zijn er ook zelfs extra hemden in bepaalde maatcategorieën. Dan loopt niet iedereen er hetzelfde bij. En dat hoeft ook niet. Want dat leuke overhemd moet u dan bijna elke dag zien. En op een gegeven moment wordt dat ook saai.