Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Sloffen bij HemdVoorHem.nl

16-05-202016-05-2020
Loungekleding voor een luie dag
 

Vrije dagen moeten comfortabel zijn


Een lekkere vrije zondag moet van tijd tot tijd, lekker lui besteed worden. En ook al is het moederdag, soms is het goed om met de hele familie een dagje bank te hangen. Dat betekend dat u dus genoeg lekkere joggingbroeken en comfortabele T-shirts nodig hebt. Gelukkig voor u hebben wij dit ook in onze webshop staan. Dus ook loungekleding kan u lekker in het comfort van uw eigen huis passen. Als u vind dat de kleding die u besteld heeft dan te klein of te groot is, kan u het altijd terug sturen of omruilen. En als u niet zeker weet van uw maat, dan kan u natuurlijk altijd meerdere maten bestellen. Dan houdt u de maat die voor u goed zit, en de rest kan u dan terug sturen. Zonder problemen.

 

Met al uw favoriete merken


Iedereen heeft natuurlijk zo zijn eigen favoriete merken. En ook veel merken maken hun eigen loungekleding. Zo zijn er joggingbroeken van Calvin Klein, en T-shirts met het logo van het merk er op. Maar ook een merk als Hugo Boss heeft verschillende joggingbroeken. Ze hebben zelfs joggingbroeken met korte pijpen, maar ook zijn er bijpassende loungevesten bij te vinden van dit merk. Terwijl een merk als Muchachomalo zich meer focust op het T-shirt dat erin gaat, in plaats van het pak zelf. Maar ook dat is nodig om de perfecte luie outfit samen te stellen.

 

Loungekleding als pyjama gebruiken


Zo zijn er ook de merken die vooral bekend staan om hun pyjama’s. Eén van deze merken, is Schiesser. Schiesser heeft verschillende modellen lounge broeken. Zo hebben ze reguliere joggingbroeken, maar ook hebben ze wijdere modellen zonder boord aan de onderkant. Daarnaast zijn er ook nog de korte broeken. Zo kan u dus voor elke soort tempratuur een lekkere loungebroek dragen. En natuurlijk zijn er geen regels tegen om deze lekker ook in bed te dragen. Om de outfit dan compleet te maken, zijn er ook nog bijpassende lounge vesten van Schiesser. En ook zijn er genoeg T-shirts om uit te kiezen om in dit pak te dragen.
Een ander merk dat ook van deze wijde lounge broeken verkoopt, is Tommy Hilfiger. Deze hebben aan de bovenkant een elastieken band. Aan de onderkant zit geen boord, dus de pijpen lopen gewoon recht. Op de modellen met korte pijpen, is aan de onderkant van de linker pijp het logo van Tommy Hilfiger te vinden. Al deze loungekleding is vooral in neutrale kleuren te vinden. Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over het feit dat de kleuren en de printjes moeten matchen.