Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Sloffen in combinatie met een overhemd

16-04-202016-04-2020
Een fijn paar sloffen bij een goed overhemd


Sloffen voor social distancing

Een lekker paar sloffen zijn eigenlijk zo verleidelijk, dat ze u de hele dag binnenhouden. Gedurende deze warrige periode, is dat helemaal niet verkeerd. Sterker nog, hoe meer u binnen blijft, hoe beter! Natuurlijk komen wij nog wel buiten de deur, om met liefde uw bestellingen in te pakken. Deze behouden dus vanzelfsprekend hun normale snelheid, tenzij er iets mis gaat met de verzending of onze leveranciers, maar daar houden wij u dan van op de hoogte!



Een overhemd bij de sloffen

Als we dus de hele dag thuis zitten, met onze lekkere sloffen aan, dan voelen wij ons in de pyjama vaak niet zo productief. Ook is dit helemaal niet handig voor wanneer de baas ineens een video overleg start. Een overhemd thuis dragen, is dus zeker een aanrader. Als u dan dus een nieuw paar sloffen aanschaft, dan is het misschien even handig om te kijken naar de overhemden die in de kast hangen. Op die manier krijgt de postbode ook nog eens een goed afgestemde outfit te zien.



Super op sloffen

Sloffen zijn dus op het moment een vereisde: het uniform van de thuiswerker. Veel mensen zijn dan toch wel gehecht aan het dragen van schoenen, daar geven we deze mensen ook geen ongleijk in. Toch is het dragen van schoenen, al helemaal met een houten zool, niet altijd even vriendelijk voor de buren. Sloffen geven dus net even iets meer support en warmte dan sokken, maar geven niet hetzelfde kabaal als schoenen. Fijn voor iedereen dus!