Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Sokken in de zomer

04-04-201904-04-2019

Sneakersokken voor in de zomer


Zomerse schoenen vereisen zomerse sokken

Het leuke aan de zomer is dat iedereen weer met de benen bloot gaat. Soms zorgt dit voor wat afschrikwekkende plaatjes, maar veel vaker ziet dit er gewoon lekker zomers uit. Niks mis mee dus. Toch zijn er altijd wel een paar kleine dingetjes die verbeterd mogen worden. Als grootste ergerpunt noemen we hier de sokken. Van die korte broeken met veel te hoge sokken, die niet mee kleuren met de rest van de outfit. Dit is natuurlijk niet acceptabel. Dit is ook de reden waarom er sokken zijn die speciaal gemaakt zijn voor zomerse schoenen. Het eerste voorbeeld van dit type sok was de enkelsok, maar nu zijn er ook nog sneakersokken, om een nog betere zomerse look te geven.


Enkelsokken in de zomer dragen

Vijf tot tien jaar geleden waren de hoge sneakers helemaal in. Dit was dus de oorzaak van het ontstaan van enkelsokken. Inmiddels heeft bijna iedereen wel een paar van deze korte sokken in de kast liggen, sommige mensen ook alleen maar. Nu zijn het de lage sneakers die helemaal in zijn. Dan stuiten we op hetzelfde probleem, maar in nieuwe schoenen. De enkelsokken zijn nu hoger dan de sneakers. Hierdoor gaan de enkelsokken hun doel voorbij. En hoewel de meeste mensen wel over deze rand sok heen kunnen kijken, komt het niet altijd goed uit qua kleur. Daarom zijn er de sneakersokken. Deze zijn niet te zien in sneakers.


Cool Kicks van Falke Voor zover sneakersokken gaan, zijn er maar een paar die echt lekker zitten. Nummer 1 op de lijst van lekkerst zittende sneakersokken, zijn de Cool Kicks van Falke. Deze blijven goed hangen op uw sok, terwijl u er een schoen overheen aan heeft. De goedkopere varianten van dit type sok blijven vaak niet hangen, waardoor u de hele dag lang geteisterd wordt door de nachtmerrie die een afzakkende sok heet.