Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
ALLE OVERHEMDEN: 2+1 GRATIS! >

Sokken maken de outfit

18-10-202218-10-2022

 

Het belang bij het juiste paar sokken


Veel mannen hebben een sokken la met 20 paar dezelfde sokken. Als het niet 20 paar dezelfde sokken zijn, zijn het wel 20 paar van hetzelfde model. Vaak is dit het standaard model dat tot op onderaan de kuit komt. Als de kleur van de sokken dezelfde kleur als uw pak is, zijn deze sokken ook prima. Maar als u maar één kleur sokken heeft en meerdere kleuren pakken, dan gaat er iets mis. Hoewel het maar een klein verschil is, een verschil dat niet iedereen opvalt, zorgt het er wel voor dat een outfit af is. En als een outfit af is, dan ziet u er een stuk beter en sterker in uw schoenen uit.

 

Verschillende schoenen vereisen verschillende sokken


Bij elke outfit hoort dus een ander paar sokken. Dit geldt niet alleen voor kleur, ook model en soms ook printjes moeten naar gekeken worden. Zo hoort in een pak inderdaad een paar sokken dat te zien is en dezelfde kleur heeft als uw pak, zodat ze zo min mogelijk opvallen en er tegelijkertijd voor zorgen dat er geen blote enkel te zien is. Maar dit kunt u bijvoorbeeld ook doen met een paar kniekousen als u dat lekkerder vindt zitten. Sterker nog, volgens de etiquette die hoort bij het dragen van een smoking moet dat zelfs. Dus met kniekousen is helemaal niets mis. U moet dus gewoon het paar sokken dragen dat u zelf het lekkerste vind zitten, zolang als dat de kleuren kloppen.

 

Tijdelijke trends


Naast de soort outfits waar hoge sokken bij horen, zijn er ook nog genoeg stijlen waar lage sokken bij horen. In sommige gevallen is dit omdat de sok helemaal niet meer gezien mag worden en in andere gevallen is juist een klein randje boven de schoen aangeraden. Deze lage sokken worden vooral in sneakers gedragen. Het is dus ook helemaal niet raar dat deze sokken sneakersokken heten. Sneakersokken zijn erg kleine sokken die wel uw voet bedekken, maar niet te zien zijn in uw sneakers. Terwijl enkelsokken juist net iets hoger zijn. Bij deze valt het vaak op dat ze in dezelfde kleur of kleurtoon zijn als het paar schoenen dat wordt gedragen. Maar soms is dit randje ook nodig om een statement te maken doordat merken hun logo op dat bovenste randje zetten.

 

De sokken van Calvin Klein


Er zijn dus veel verschillende soorten modellen en kleuren sokken. Om het nog moeilijker te maken, zijn deze beschikbaar in allemaal verschillende soorten merken. Eén van deze merken is het bekende merk Calvin Klein. Dit merk maakt van alles, van brillen tot broeken en van onderbroeken tot overhemden. Dan zal het u vast ook niet verbazen dat dit merk ook sokken maakt. En veel verschillende soorten ook nog. Want alle soorten sokken die u maar kan bedenken hebben ze in verschillende kleuren en vaak ook nog wel met een printje dat het karakter van Calvin Klein weergeeft.

 

Sokken bij HemdVoorHem.nl


Naast Calvin Klein zijn er nog veel meer andere merken die sokken verkopen. Ook een merk als Falke, dat zich specialiseert in ondergoed, verkopen we bij HemdVoorHem.nl sokken van. Dan moeten we ook niet de bekende sokken van Burlington vergeten, met hun typische ruitjes patroon. Daarnaast worden ook nog veel andere verschillende merken sokken verkocht van merken die ook andere dingen aanbieden. Hierbij kunt u denken aan een merk als Tommy Hilfiger of Muchachomalo. En als we het toch hebben over sokken, dat is het het ook wel even waard om naar de Happy Socks te kijken. Deze zijn nooit vervelend om aan te zien en hebben de kracht om elke outfit op te leuken.