Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SALE tot 50% korting

Stijl: het witte T-Shirt

22-05-202222-05-2022


In stijl met een wit T-shirt


Het wit t-shirt is een kledingstuk dat maar al te vaak vergeten wordt als het gaat over de essentials van iedere kast. Het wordt aanzien als een item dat eigenlijk overbodig is, niets toevoegt en veel mannen vragen zich vast af waarom ze het eigenlijk zouden dragen? Een foute instelling en een compleet onbegrip over de mogelijkheden die een wit t-shirt u eigenlijk kan bieden is dat. Juist gebruikt is het witte t-shirt een echt stijlicoon. Denk maar even terug aan de iconische look van James Dean. Tijd voor gerechtigheid dus! We stellen u voor: waarom het witte t-shirt de basis is van heel veel stijl.
 

Lekker denim gaan


Zoals James Dean al wist zoveel decennia geleden: het witte t-shirt gecombineerd met een leren jack is een echte gouden combo. Voor een stoere look hoeft het echter niet meteen een leren jack te zijn. Ook een denim shirt of denim jacket is al wild genoeg om in combinatie met het witte goud een echte winnaar te worden. Combineer dit alles met een donkere jeans of een chino en een paar coole sneakers en wedden dat u de belichaming van stijl bent? Let wel op wanneer u beslist om te combineren met een jeans: ga voor een andere kleur jeans dan uw denim jack heeft om een clownesk effect te vermijden. Dat jacket? Dat hoeft overigens ook heus niet van denim te zijn. Het witte t-shirt kan met alles gecombineerd worden. Stel uw outfit samen, zet een zonnebril op en trek uw favoriete jas aan: een stijlicoon is geboren.


Net wat netter Gaat u voor een dressed up look?


Ook in dat geval is het wit t-shirt de basis van de hele outfit. Het enige waar u zich zorgen over moet maken is of het shirt wel van goede kwaliteit is. Draag uw witte t-shirt met een navy of een grijs pak, trek een paar leuke herenschoenen aan en u ziet er gelijk fancy uit. Toch net iets informeler? Ga dan voor een chino in de combinatie met een blazer. Nog een paar loafers aan de voeten en uw look is helemaal af!