Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Strijkvrije overhemden om de zomer mee te starten

22-04-201922-04-2019

Met strijkvrije overhemden de zomer in

Strijkvrije overhemden zijn nog zomerser

Wat staat er nou weer beter in de zomer dan een heerlijk gebloemd patroontje? Dat is wanneer dit een strijkvrij overhemd is. Dit is omdat u dan in dat lekkere zomerse weer, veel minder moeite hoeft te doen voor een veel stijlvollere outfit. Daarnaast komt het overhemd met een ander zomers voordeel. In tegenstelling tot veel andere t-shirts, zijn overhemden een stuk luchtiger. Dit is omdat t-shirts vaak worden gekocht in een materiaal dat niet al te erg mee ademt. Strijkvrije overhemden zijn geheel van katoen gemaakt, wat bekent staat om zijn luchtige eigenschap.


Een printje op een strijkvrij overhemd

In het thema van de zomer valt ook zomerse printjes. Deze zijn volop te zien op strijkvrije overhemden. Hierdoor kunt u de zomer ook lekker mee in huis nemen, want Nederland, zoals de meeste wel weten, heeft niet de gehele zomer tropische tempraturen. Het gebeurt vaak genoeg dat het midden in de zomer met bakken uit de hemel komt, waarbij hagel ook niet uitgesloten is.


Overhemd VS Strijkvrij overhemd

Een overhemd heeft al een hele geschiedenis achter de rug, met alle ontwikkelingen die het doorheen is gegaan. Het strijkvrije overhemd aan de andere kant, is juist een concept dat al tijden lang op de plank heeft gelegen. Nu is de tijd van het strijkvrije overhemd; iedereen is te lui om te strijken en de printjes zijn veel leuker.