Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
DE CADEAU WINKEL VOOR HEM

Strijkvrije overhemden van katoen

02-08-202202-08-2022
Strijkvrije overhemden, ze bestaan!


Het klinkt te mooi om waar te zijn: strijkvrije overhemden. Toch bestaan deze gelukstreffers echt! Met deze overhemden in uw garderobe hoeft u nooit meer te strijken. Wat een luxe.

Kreukvrij leven is nog niet heel erg bekend. Na het lezen van dit artikel weet u alles over deze wereldwonderen in uw garderobe. U krijgt antwoord op de volgende vragen:

- Wat is een strijkvrij overhemd?
- Hoe wordt een kreukvrij overhemd gemaakt?
- Waar vind ik strijkvrije overhemden?
 

Wat is een kreukvrij overhemd?


Een kreukvrij overhemd staat ook wel bekend als een non-iron overhemd of een strijkvrij overhemd. De naam van het overhemd zegt al voldoende: het overhemd hoeft na de was niet gestreken te worden. Dit komt doordat het gewicht van het water de kreukels en de vouwen uit het overhemd trekt. Wanneer u het overhemd aantrekt, zal uw lichaamswarmte de verdere rimpels verwijderen tot een glad en strak resultaat.

Een strijkvrij overhemd is er niet zomaar. Hiervoor dient een overhemd speciale behandelingen te ondergaan. Ten eerste ondergaat een overhemd een diepgaand chemisch proces. Om het overhemd strijkvrij te maken, worden er stoffen gebruikt die de moleculen in de stoffen op 1 lijn brengen. Daarnaast is het soort stof dat gebruikt wordt voor het overhemd ook van invloed in hoeverre een overhemd rimpelvrij blijft. Over het algemeen geldt: hoe dikker de stof van het overhemd, hoe strakker en gladder het overhemd is. Dit komt doordat een dikke stof minder eenvoudig buigt en daardoor minder snel kreukt.
 

Waar vind ik kreukvrije overhemden?


Wat een prachtig vooruitzicht om nooit meer te hoeven strijken! Bent u op zoek naar een kreukvrij overhemd? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u allerlei prachtige strijkvrije overhemden. Deze overhemden zijn van 100 procent katoen.

Een andere tip: we hebben ook strijkvrije dekbedovertrekken. Voorkom dat u ooit nog het strijkijzer erbij moet pakken en haal strijkvrije producten in huis. Ideaal voor iedere man!