Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Strijkvrije overhemden zijn een hit

10-03-201910-03-2019

 




Strijkvrije overhemden. Heeft u deze wereldwonderen al?


Strijkvrije overhemden worden met de dag populairder. Dat is niet vreemd ook. Deze overhemden zijn van hoogstaande kwaliteit en daarvoor hoeft u ze niet eens voor te strijken. Daarom staan non-iron overhemden ook wel bekend als de wereldwonderen in uw garderobe. Bent u al bekend met de strijkvrije overhemden?
 

Wat zijn strijkvrije overhemden precies?


Strijkvrije overhemden zijn – precies zoals de naam al zegt – overhemden die niet gestreken hoeven te worden. Non-iron overhemden, kreukvrije overhemden of rimpelvrije overhemden zijn andere benamingen voor deze kledingstukken. Non-iron overhemden hebben een speciaal chemisch proces ondergaan, waardoor de kreukels en de rimpels zonder toepassing van de strijkbout eruit trekken. Dit komt doordat deze overhemden met chemicaliën zijn behandeld waardoor de moleculen in de stoffen op één lijn aan zitten. Een glad, strak en kreukvrij resultaat is het gevolg. Strijken is verleden tijd.
 

Hoe wordt een strijkvrij overhemd kreukvrij?


Een kreukvrij overhemd wordt vrijwel automatisch rimpelvrij. Na het wassen van de non-iron overhemden dient u deze goed uit te hangen. De vuistregel is: hoe natter, hoe beter. Strijk de kraag, de manchetten en de knopen met de hand glad. Vervolgens doet het water de rest van het werk. Het gewicht van het water trekt namelijk de rimpels, de kreukels en de vouwen uit het overhemd. De resterende kreukels verdwijnen wanneer u het overhemd aantrekt. Dit komt door uw lichaamswarmte.
 

Hoe moet u non-iron overhemden goed wassen?


Strijkvrije overhemden moeten goed gewassen worden. U kunt beter tot maximaal 6 overhemden tegelijk in de wasmachine gooien voor het beste resultaat. Doe de overhemden binnenstebuiten in de wasmachine. Met deze truc gaan uw overhemden langer mee. Centrifugeer de kledingstukken op maximaal 600 toeren.

Bent u op zoek naar strijkvrije overhemden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u een uitgebreid assortiment aan non-iron overhemden. Deze overhemden zijn in allerlei soorten maten en pasvormen verkrijgbaar.