Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x

Stropdas of geen stropdas

20-04-202020-04-2020

Een leuke stropdas bij de sokken en het overhemd

Voordelen van stropdassen als modeaccessoire


Mannen die zichzelf serieus nemen en er modieus bij willen lopen, zorgen dat ze altijd een setje klassieke, stoere en moderne stropdassen op voorraad hebben in hun kledingassortiment. Maar hoe kiest u precies de goede stropdas uit, zodat u er vlot bijloopt in een fraaie kledingcombinatie?


Hoe kies je een goede stropdas uit?


Als u een passende stropdas bij uw kleding wilt kiezen, moet u - dat is de eerste stap - altijd van groot naar klein werken. U kiest eerst een pak of kostuum uit, vervolgens een overhemd en pas op het laatst bepaalt u welke stropdas het beste past bij die kledingcombinatie past. Zo simpel is het. De kleur- en stijlbepaling is dus afhankelijk van de andere kledingstukken. Een tweede regel die u kunt volgen om een passende stropdas te kiezen, is de keuze voor een goede combinatie qua patronen. Als uw pak of uw overhemd een patroon heeft, moet uw stropdas in principe een egale kleur hebben. Uiteraard een kleur die niet vloekt met de kleuren van uw kostuum of blouse. Ten derde is de kleurkeuze cruciaal. Vaak is het verstandig om te kiezen voor enig kleurcontrast, zodat de kleurencombinatie in het oog springt. Wit met blauw geeft een mooi effect, terwijl tijdens bijvoorbeeld Koningsdag een blauw pak met een oranje stropdas fraai contrasteert. Bij de kleurenkeuze dient u zich te realiseren dat kleuren een onuitgesproken boodschap overbrengen. Achter kleuren zit een stille psychologie. Een blauwe stropdas, bijvoorbeeld, komt vertrouwelijk over. Een rode kleur communiceert richting uw gesprekspartner of publiek dat u overloopt van passie, liefde en enthousiasme. De kleur oranje getuigt van activiteit, terwijl een grijze stropdas juist weer formeel, zakelijk en professioneel overkomt. De kleuren roze en geel geven u op hun beurt een jeugdige en passievolle uitstraling. Zij wekken de indruk dat de drager ervan niet in de gewenste paden wenst te lopen en wel van een feestje of verrassing houdt.
 

Onze ruime keuze aan stropdassen


Zorg dus dat er in uw kledingkast altijd een goede stropdas te vinden is, geschikt voor meerdere gelegenheden. Kies het juiste patroon en de juiste kleur op basis van uw kostuum en overhemd. En denk goed na over de boodschap die u met uw stropdas wilt communiceren. In ons uitgebreid assortiment stropdassen vindt u ongetwijfeld een stropdas die aan uw smaak voldoet. Neem gauw een kijkje en bestel snel een eenvoudig uw favoriete stropdas. Zodat u er voortaan niet meer gekleurd, maar modieus en stijlvol opstaat!