Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Sweatproof voor de warmste dagen

22-07-201922-07-2019



Sweatproof van RJ Underwear

Het is geen prettig beeld, toch wel iets waar de meeste mensen mee zitten. Dat warme weer klinkt leuk, maar toch betekent het vaak dat we heel erg gaan zweten. En niet alleen onder de oksels of op de voeten. Ook de minder zichtbare plekken gaan zweten. Op dat moment willen we eigenlijk niks anders dan in een ijskoud bad duiken. Jammer genoeg is dat niet altijd een optie. Al helemaal niet wanneer u de hele dag op kantoor moet zitten. Daarom is RJ Underwear met een oplossing gekomen: sweatproof ondergoed. Hier zitten speciale vlakken in die het zweet absorberen, hierdoor heeft u niet het ongemak van al dat vocht dat overal maar blijft plakken. Daarnaast zorgt het er ook voor dat u geen zweetplekken krijgt op de rest van uw kleding. Dit is dus gewoon top ondergoed voor deze tropische temperaturen.


Geen zweetplekken met sweatproof van RJ Underwear

Zweetplekken zijn misschien nog wel veel erger dan het tijdelijke ongemak dat we ervaren. Daarom absorbeert dit ondergoed niet alleen al het zweet van uw huid af, maar houd het het ook nog eens vast. Hierdoor ontstaan er geen zweetplekken op uw overhemd of broek. Want hoe graag we het ook ontkennen, alles, maar dan ook echt alles zweet met dit weer.


Sweatproof bij HemdVoorHem.nl

Natuurlijk verkopen wij dit geweldige ondergoed, als uw favoriete webshop zijnde. We hebben ze in het zwart en in het wit, omdat deze kleuren overal bij passen. Ook hebben we het in het beige, onder het mom dat dit minder opvalt. De onderbroek daarentegen is er alleen in het zwart, maar wie weet mochten jullie deze nu massaal gaan bestellen, dat hier nog verandering in kan komen.