Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Thermo ondergoed, voor wanneer het koud is

02-10-201802-10-2018


Thermo ondergoed voor de koude ochtenden

’s Ochtends, wanneer het nog koud is buiten, willen we liever niet ons bed uitkomen. Daarom is het belangrijk dat u lekkere warme kleding heeft om aan te trekken als u het toch voor elkaar krijgt om uit bed te komen. U kunt zich het beste zo lekker warm mogelijk aankleden door uzelf in laagjes te kleden. En natuurlijk als u het lekker warm wilt hebben in die kou, dan is één van uw onderste laagjes vanzelfsprekend thermo ondergoed. En natuurlijk kunnen wij u daarbij helpen. Want naast dat geweldige advies dat u ’s ochtends vroeg lekker thermo ondergoed aan trekt, kunnen we het u ook nog eens verkopen. Want al helemaal wanneer u op de fiets, brommer, scooter of motor naar kantoor gaat, kan het nog wel eens een heel stuk kouder aanvoelen dan dat het daadwerkelijk is.


Naar huis in thermo ondergoed

Dan eindelijk wanneer uw werkdag voorbij is, en wanneer u de hele dag het warmer heeft zien worden, is het tijd om weer naar huis te gaan. Maar natuurlijk met uw geluk is het alweer koud buiten. Dus dan is het, alweer, tijd om uw thermo ondergoed tevoorschijn te halen. Want er is bijna niks vervelender dan voor de tweede keer die dag de warmte te verlaten om naar buiten te gaan. Dus dan trekt u lekker weer uw thermo ondergoed aan om weer naar huis te gaan. Het is ook mogelijk dat u ’s ochtends niet geraakt wordt door de kou, maar na een intensieve werkdag is het best normaal om sneller koud te worden. Dan is het wel van belang dat u warm genoeg aangekleed bent, anders valt u nog eens in slaap in de bus! Want ja, dat is eigenlijk wel wat mensen doen wanneer ze het koud hebben.


Elke dag thermo ondergoed

Het dragen van thermo ondergoed is dus helemaal niet verkeerd als u simpelweg van en naar kantoor rijdt. Sterker nog, als u dat lekker vind, waarom niet? Maar ook op vakantie komt uw thermo ondergoed goed van pas, want kou op vakantie is iets waar het weer tijd voor begint te worden. Op sneeuwvakanties is het hartstikke vanzelfsprekend dat u lekker een tweede huidje aan heeft. Al helemaal onder de wintersporters is dit redelijk bekend. Maar ook als u wilt gaan klimmen of wandelen in de bergen is het vaak net iets kouder dan in het dal. Ook dan komt thermo ondergoed heel erg goed van pas.