Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Tijd voor een nieuwe stropdas!

08-01-202008-01-2020

Een goede stropdas maakt elke outfit een stuk beter!

Verschillende types stropdassen

Een stropdas is een welbekend mode-item, het is dan ook niet zo raar dat de meeste mannen er wel eentje in de kast hebben liggen. Het nadeel hieraan, is vaak dat deze er al sinds ergens aan het einde van de middelbare schooltijd is aangeschaft. Dat betekent dus dat deze wel aan vervanging toe zijn. Mocht u nou bij uzelf denken: ik draag eigenlijk nooit een stropdas, dan is dit het perfecte moment om daarmee te beginnen!

In de afgelopen, pak ‘m beet, tien jaar, is er veel op het modegebied veranderd. Hoewel we ons er niet actief mee bezighouden, is ook de stropdas best wel wat veranderd. De smalle stropdas, bijvoorbeeld, heeft een enorme comeback gemaakt. Vooral onder de wat jongere mannen is dit een echte trend geworden. Wij hebben er geen problemen mee, want ook smalle stropdassen hebben we volop bij HemdVoorHem.nl.

Het verschil met de brede stropdas heeft allemaal met perspectieven te maken. Een smalle stropdas staat dan ook vaak super bij wat smallere mannen, in combinatie met een netjes getailleerd pak, is dit de ultieme look. Een bredere stropdas geeft in dit geval vaak een lompere uitstraling, en deze willen we graag zo veel mogelijk vermijden, toch?



Verschillende kleuren stropdassen

Waar de meeste mannen dan vaak tegenaan lopen, is dat een stropdas (meestal) maar één kleur heeft. Vaak wordt er dan toch wel gekozen voor de meest basic stropdas: een zwart gekleurde. Hoewel dit compleet acceptabel is, kan het soms best wel een beetje saai zijn. Daarom zijn wij een grote voorstander van een grotere collectie aan stropdassen in uw garderobe. Een saai, simpel zwart pak met een wit overhemd, wordt namelijk een stuk leuker met een ander kleurtje stropdas. En als u er echt een gekke boel van wilt maken, kunt u ook gaan voor een stropdas met een patroontje of motiefje erop.