Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Tijdloos of modern: de heren boxershort

02-01-202102-01-2021

Een boxershort van Muchachomalo is nooit verkeerd
Modern ondergoed voor mannen


Een boxershort is al lang niet meer zomaar een kledingstuk. Net als met ieder kledingstuk in uw kledingkast heeft u de mogelijkheid om uw stijl tot uiting te brengen wanneer u mannen ondergoed kiest dat bij u past. Verschillende merken hebben allemaal een eigen pasvorm en uitstraling. Door de soorten met elkaar te vergelijken kunt u de boxer vinden die het beste bij uw stijl aansluit. Het is namelijk het belangrijkste dat u zich comfortabel voelt in uw kleding, en vooral bij heren ondergoed is dit wel zo prettig voor u.
 

Een klassieker: de uni boxer


U kunt het bij ondergoed zo simpel en klassiek houden als u zelf wilt. Bij een klassiek model weet u één ding zeker: deze boxershorts gaan nooit uit de mode. Exemplaren die binnen deze stijl vallen hebben over het algemeen een uni kleur. Dit houdt in dat ze volledig uit één kleur bestaan. Vaak is dit zwart, wit of grijs. Door neutrale kleuren te gebruiken raken deze boxers nooit uit de mode. Wie kiest voor deze modellen richt zich niet zozeer op een moderne uitstraling, maar op een boxer die jarenlang meegaat en een goede en prettige pasvorm heeft. Merken zoals Hom en Schiesser maken dit soort klassieke modellen voor mannen van iedere leeftijd. De materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en de pasvorm is altijd goed. Deze merken houden de uitstraling van hun ondergoed simpel, maar dit zorgt er ook voor dat de stijl van deze boxers nooit uit de mode raakt.
 

De kleurrijke moderne keuze


Sommige mannen vinden het wel zo prettig om een boxershort te dragen die bij hun stijl en persoonlijkheid past. Wanneer u zicht prettiger voelt bij een moderne uitstraling, dan kunt u kiezen voor boxers van merken zoals Muchachomalo. De naam van dit merk valt te vertalen naar "Bad Boys", en dat kunt u ook van de uitstraling verwachten. De stijl van deze moderne boxers is niet braaf en neutraal maar juist kleurrijk en uitdagend. Er zijn verschillende vrolijke prints verkrijgbaar en ook kleuren worden niet geschuwd bij dit soort moderne boxers. De opkomst van deze stijl laat zien dat uw kleding een belangrijke manier is om u mee uit te drukken. Dit beperkt zich niet tot uw overhemden en shirts, maar kan ook worden doorgetrokken naar uw boxers. Kies een kleurrijk exemplaar uit en ervaar het zelf ook.