Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Valentijnscadeaus voor heren

07-02-201907-02-2019

Het perfecte cadeau voor hem


Heeft u het vrouwen ook al zo vaak horen verzuchten: ''Wat koop ik als cadeau voor mijn vriend?'' Het lijkt een moeilijk te beantwoorden vraag, maar eigenlijk hoeven we het niet zo ver te zoeken. Mannen van vandaag houden namelijk net zoveel van mode als vrouwen en dan wordt het uitzoeken van een geschikt cadeau al een stuk gemakkelijker.


Een paar tips voor mannen cadeaus?


Wat dacht u van een strijkvrij overhemd? Niets zo gemakkelijk toch? Als u het goed bekijkt, dan doet u zich er als vrouw zelf ook nog een cadeau mee. Nooit nog overhemden strijken terwijl uw vriend toch kreukloos voor de dag kan komen, wat een zaligheid. En nee, het zijn niet langer alleen ongemakkelijk zittende overhemden in vervelende stofjes die zich hiertoe lenen. Zelfs katoen kan vandaag perfect behandeld worden om nooit meer gestreken te hoeven worden terwijl het hemd toch zijn juiste pasvorm behoudt. Als dat geen mooi cadeautje is.

De meeste mannen zijn ook wel te vinden voor een lekker luchtje dus met een flesje parfum in cadeauverpakking zien ze u meestal ook wel graag komen op verjaardagen of bij andere feestelijke gelegenheden.Een paar vrolijke heren sokken? Met een paar Happy Socks heeft u voor minder dan een tientje een cadeau dat altijd welkom is!

Of wat dacht u van een mooie broeksriem? Mannen kunnen er nooit genoeg van in hun kast hebben hangen, want een aangepaste riem geeft net dat extra cachet aan elke mooie outfit. En, ook niet onbelangrijk: wat zit er onder dat kreukvrije hemd en die broek met mooie riem van uw vriend? Juist: trendy ondergoed. Een boxershort is iets waarmee je dan ook altijd scoort, vooral als je kiest voor een modieus exemplaar, sober of met een vrolijke print, het kan allemaal. En dan zijn er ook nog die hippe leren tassen waarmee elke man er meteen helemaal up to date uitziet. Geen stapels papieren meer onder de arm, geen sleutels of klein geld meer in de broekzak, alles past in die mooie, handige tas. U ziet het: cadeaukeuzes genoeg en vandaag hoeft het geen probleem meer te zijn om het juiste cadeau te vinden voor de juiste man.

Wij hebben al onze cadeaus handig en overzichtelijk onder gebracht in één categorie, bekijk ze allemaal: cadeaus voor mannen >>