Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
20% korting op (bijna) alles>

Van zakelijk naar casual met één overhemd

10-12-202110-12-2021


Van zakelijk naar casual met één overhemd


Lange tijd waren overhemden simpele kledingstukken die vooral geschikt waren om onder een jasje te dragen. Tegenwoordig wordt er al veel meer geëxperimenteerd met kleuren en patronen waardoor het overhemd op zich al een mooi kledingstuk is. Mannen krijgen steeds meer de mogelijkheid om te combineren met unieke shirts. Of u nu graag business overhemden draagt of het liever bij casual overhemden houdt, alles is mogelijk met de trends van nu. Wist u dat het zelfs mogelijk is om deze twee stijlen met elkaar te combineren in één shirt? Door de vernieuwingen op het gebied van mannenmode is het nog nooit zo makkelijk geweest om een zakelijk overhemd te transformeren in een casual overhemd.

Overhemden met contrast


U bent misschien gewend dat overhemden over het algemeen één egale kleur of print hebben. De laatste tijd is daar verandering in gekomen met de opkomst van de contrasterende trend. Overhemden binnen deze trend hebben vaak een contrasterende boord en soms ook knoopjes die afwijken van de rest van het overhemd. Soms is het contrast een verschil in kleuren, terwijl andere overhemden juist spelen met wisselende prints. Zo kan een effen wit shirt worden opgevrolijkt met een mooie print in de boord. Het opvallende contrast maakt een business overhemd levendig. Het kleine accent zorgt er net voor dat zelfs een outfit die u naar uw werk draagt vrolijk is. Bovendien is het een stijlvol element dat een simpel overhemd tot een hele outfit verheft.

Een simpele transformatie


Bent u op zoek naar een overhemd dat u zowel op het werk als in uw vrije tijd kunt dragen? Een shirt met contrasten is geschikt als business overhemd, maar kan ook heel makkelijk worden getransformeerd in een casual overhemd. Wanneer u uw shirt overdag met een jasje en eventueel een stropdas draagt, kunt u deze weer uitdoen wanneer u thuiskomt. Maak het bovenste knoopje van uw overhemd open en u hebt een prachtig shirt dat u ook op casual gelegenheden kunt dragen. Zo komt u altijd en overal stijlvol voor de dag.